HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2014.07.28. 16:21 program készítő

A pártot létrehozó amerikait majmolja a Fidesz?

Schwartz György pénzéből felépülő Fidesz,majmolja az amerikai"üzletembert",A nézeteit teljesen átvevő csak a saját maguk meggazdagodására,a szegények kihasználására,és még lehetne folytatni milyen trükköket kellett megtanulni ennek a Fidesznek nevezett kollégiumnak ahhoz,hogy teljesen átvegyék a nézeteket.

Mindegy mi történik csak mi legyünk gazdagok,elvétve találni a magyar parlament padsoraiban olyan képviselőt akik becsületes munkával és külföldi segítség nélkül,saját gondolataival ülne ott.

A külföld által í okosított magukat magyarnak valló emberek közül nem találunk becsületest a padsorokban,olyan mintha egy darab kakit tennénk a padra,aki nem szólal meg,nincs gondolata,agymosott alvó emberek,akiknek legfontosabb célja a magyar emberek kizsákmányolása

Orsós is ilyen nem kívánatos személy lesz egész Európában.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr936552097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása