HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2014.08.20. 08:30 program készítő

Lábatlani cementgyár bontása,fideszes trükkök

A cementmalmok bontása során eltűnt páncélzatról nem kaptunk értékelhető hírt,eltűnt valahol útközben.A környezetvédelmi leállítás miatt,most locsolják a por miatt,és engedélyezték a további bontás tNeki álltak bontani a 2-es kemencét amiben szintén könnyen eladható vashulladék található,kopásálló láncokkal stb.

2 KEMENCE TÖRTÉNETE:

1-ÚJ FALAZAT

2-ÚJ FILTERPOR ADAGOLÓ RENDSZER

3-ÚJ GUMIADAGOLÓ RENDSZER

Amikor ez megvolt leállították a kemencét és eladták a széndioxid kvótát,a látszat kedvéért a kemencét üzemképesnek kellett látszatni.Igaz,a csapágyak helyett bakok tartották,és vezetéklopások is történtek,de a kemence állt.A visszaindítása 2013-ig lehetséges volt.

Jelen pillanatban folyik az értékes vashulladékok kimentése a bontás során,ahelyett,hogy a kőtörmelékek feldolgozása,és a környezeti látszat lenne a fontosabb.

Kíváncsian várjuk ez a hulladék is eltűnik majd útközben valahol,és valaki igen meggazdagodik egy híres magyar gyárból amit eladtak.

 A Lábatlani Cementgyár létesítése, s ezzel Lábatlan iparosodásának megalapozása Konkoly Thege Balázs és Hanning Mátyás nevéhez fűződik, első igazgatója (1872-től)Wendland Károly ,MINDEN PARLAMENTI PÁRTNAK írtunk,hogy ne engedjék a magyar emberek által felépített gyár bontását.

fidesz:részt vettek a nyergesújfalura tervezett új cementgyár földügyleteiben,most a kőbányát szeretnék maguknak.

mszp-kitüntette állami díjjal a vezérigazgatót

a többi párt nem válaszolt a megkeresésre,a volános polgármesterke,pedig a labatlan.hu oldalon fellehető videóban,zöldmezős beruházási területet kért--eszement ötletként.(ezen a helyen egy másik gyár is működik!

2010-előtt a lábatlani cementgyár a 2. volt a világon a Brazil gyár után fajlagos mutatókban,persze akkor még hozzáértő igazgatóval.

De jött a fidesz és elkezdödőtt a gyári munkások helyett a feketemunkások alkalmazása,számlázási trükkök,csúszópénzes vállalkozók alkalmazása,és a vállalati vagyon kimentése magánkezekbe.Ez a vezetőknek pénzben fontos volt,de a hivatalosan bejelentett gyári munkásoknak rettentő nehéz. Miért is?

2010  előtt túlórával a kereset kb 150.000 ft nettó                                                                                               a feketemunkások illetve a számlatrükkök után a nettó fizetés 90.000 ft-ra esett vissza,a túlóra szabadidőben megváltva(órabér emelése helyett különböző cafeteria,ami tudjuk a cégeknek jó,a hitellel rendelkező munkásoknak nem jó,csak egy példa:A hítel a nettó fizetés 2x-300.000 ft, ----2010 után csak 180.000 ft-a veszteség 120.000 ft amit a munkás saját készpénzéből fizet,de egy sehonnai politikusnak nevezett egyed az ilyent honnan tudná,amikor lapátot is csak reklámújságban lát,és a parlamenti büfé árait veszi figyelembe.

Számomra lassan a fidesz a MAGYAR GYÁRBEZÁRÓ ÖKRÖK titulusát kapja,ez már betegség uraim,ennyi gyárat tönkretenni az országban,főbenjáró bűn.amit egyszer majd számon lehet kérni,de valószínűleg egy tescóban nem fogunk találkozni.

cementgy2.jpg

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr966618723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása