HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.02.01. 07:52 program készítő

Bevállalós lesz VVREZSI vagy megalkuvó?-a hét kérdése

 az ágazati különadók és megszorítások mennyire érintették érzékenyen a német érdekeltségeket?

L,C,M:  Az összes különadót visszavonjuk,amennyiben a német vállalatok a hazai cégek munkavállalóinak is megadják a 2700 ft-os munkabért. Minden tizedik vállalat német .

A teljes magyarországi német tőkeállomány 20 milliárd euró, ami a GDP 20 százaléka, és egyben az összes ide irányuló működő tőke egynegyede. Ugyanekkora részt képvisel az exportban is a Németország felé irányuló kivitel. Az itt működő mintegy 4 ezer vállalat pedig mintegy 300 ezer embernek ad munkát, vagyis csaknem minden tizedik munkahelyet nekik köszönhetjük. 

Mit köszönhet nekünk Németország:

L.C.M:  A Magyar állam segített Dönerland létrehozatalában vagyis Merkelék betelepítéses játékában,a berlini fal lebontásában,a tehetős "sok nemzetiségű-mini unió-kialakításában,ami Hazánknak nem biztos,hogy előnyös lehet a távoli jövőben.(a személyes tapasztalat alapján a fejükre fognak nőni a nemzetiségek a berlini szekcióban,és a maradék ekte német is a nyugati részbe költözik)

Milyen aduk vannak Rezsiék kezében?

L.C.M: Az unióból való kilépés megszellőztetése( ingyenes,megerősítő népszavazás május 22),különadó a külföldön dolgozóknak,IBAN számlák zárolása,drasztikus autópályadíj emelés,kamionok kitiltása az utakról(csak vonatos szállítás marad),külföldi vállalat nem vihet ki semmit az ország területérül,nem bonthat le cégeket,telephelyeket.

Kell eurót bevezetni vagy Nem?

L.C.M: Hazánknak nincs szüksége euró alapű pénzeszközre.helyette egy másik fizetőeszközre a pl:kékfrankosra.

Kékfrankos:- munkabér +béren kívüli járandóságok+magánnyugdíjpénzek-együttes összege( dolgozók minimum havi bére 200 000 kékfrankos. 1 kékfrankos.-0,85 eur

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr887128831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása