HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.02.27. 08:21 program készítő

Buda-Cash

A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) haladéktalanul pert indít a fogyasztók érdekében a Buda-Cash Brókerház Zrt. és az érdekeltségi körébe tartozó DRB bankcsoport ellen, továbbá beavatkozóként perbe hívja a Magyar Nemzeti Bankot is.

L.C.M:Olyan mint a lottó,ha van pénzed játszol,amennyiben nincs akkor nem.DE,van a google és segít

 

Jönnek a találatok.

“Kik vagyunk
Egy folyamatosan erősödő, gyarapodó, lelkes, jelenleg 600 fős csapat, aki célul tűzte ki, hogy valami olyat hajt végre a pénzpiacon, ami még nem volt. Nevezetesen: képviseljük az ügyfeleink érdekeit a pénzintézetek irányába, oly módon, hogy a mögöttünk sorakozó ügyfelek népes hadának erejét felhasználva, számukra előnyös termékek kifejlesztésére sarkaljuk pénzintézeti partnereinket, mely termékeket kizárólagos joggal hálózatunk értékesíthet csak. ”

“A forint gyengülése, elértéktelenedése elkerülhetetlen folyamatnak látszik, ezért a mi termékeink euróban illetve svájci frankban nyilvántartott konstrukciók. Az ügyfelek tehát, nem csak a befektetési alapok hozamából részesülhetnek, hanem meg tudják őrizni a pénzük vásárlóértékét. ”

idézetek egy pénzügyi “tanácsadó” cég honlapjáról. Ha a szimatom nem csal, akkor a Buda Cash áll mögöttük…

De hova fektessük akkor?
Konkrét befektetési tanácsot adni nehéz. Annál is inkább, mert én sem vagyok jövőbe látó (bár az lennék) és nem ismerem az Ön kockázatvállalási hajlandóságát sem. Persze kockáztatni általában nem szeretünk, de úgy gondolom, nem is feltétlenül kell ahhoz, hogy banki kamat feletti hozamot érjünk el. Pénzügyi tanácsadóként nyilván sokat olvasok és elemzem a piacot, de még az elemzők között is megoszlanak a vélemények arról, hogy mi a “tuti befektetés”: deviza, arany, kötvény, részvény?
Úgy gondolom, hogy mindez együtt. Éppen ezért egy – ezeket a befektetési formákat ötvöző – termékre szeretném felhívni a figyelmét, ami amellett, hogy hozam-kockázat arányában abszolút kiemelkedő eredményeket ér el, az átlagember számára is elérhető. Ez egy olyan egyedi portfóliókezelés, aminek éves átlagos hozama 2004 óta 18,55%.
Ez a MegaTrend.
A TBSZ-en (tartós befektetési számla) is elérhető befektetés Buda-Cash Brókerház terméke. Több évtizedes múltja van a technikai elemzésen alapuló számítógépes kereskedési rendszereknek, amelyek elismertsége folyamatosan nő. Magyarországon 2004-ben indult el az első ilyen vagyonkezelési termék, amelyet a Buda-Cash Zrt. és partnerei fejlesztettek ki és Trend Egyedi Portfóliókezelés néven vezettek be.
Alapja technikai alapokon nyugvó algoritmikus kereskedési rendszer. Vagyonkezelésük egyik fontos pillére a következetes kockázatmenedzselés. Ez azt jelenti, hogy a vagyon nagy részét (80%-át) államilag garantált értékpapírokban illetve pénzpiaci befektetési jegyben tartják és csak a fennmaradó részt fektetik kockázatos – tőkeáttételes – instrumentumokba.
A Megatrend Portfóliókezelés a PSZÁF engedélyén alapul, mely engedély tartalmazza azt is, hogy a Buda-Cash Zrt. szabadon határozzon a portfóliók összetételéről.
A portfólióban leggyakrabban előforduló termékek:
• Budapesti értéktőzsde határidős indexe (BUX)
• európai bankházak által kibocsájtott derivatív termékek, melyek mögöttes termékei a devizapárok, nyersanyagok, nemesfémek, nemzetközi tőzsde indexek stb.
• határidős devizaügyletek
• magyar állampapírok (diszkont kincstárjegy)
• pénzpiaci befektetési alapok befektetési jegyei
A portfóliókezelés tartós befektetési számlán is történhet. A tartós befektetési számlával egy megtakarításra szolgáló forintszámla nyílik, amelyen az elhelyezett befektetések után fizetendő kamat- árfolyamnyereség és osztalékadóra vonatkozó adózás kedvezőbbé tehető. Az adó mértéke 3 év után 10% , 5 év után 0%.
Ezért a 3-5 éves befektetési távot választó ügyfelek részére a TBSZ-en vezetett portfóliókezelés lehetőséget nyújt a törvényben meghatározott kedvezőbb adózási lehetőségek kihasználására.
A hozamok pedig úgy gondolom magukért beszélnek:
2004 óta éves átlagos hozama: 18,55% !
-------------------------------
http://www.btel.hu/hirek/157
Egyedülálló lépésre készül a legnagyobb hazai alternatív távközlési szolgáltató, a BTel, a vállalat menedzsmentjének tervei szerint hamarosan a német piacra lép. A társaság nem csak értékpapír kibocsátásra készül Németországban, de szolgáltatási terveik is vannak - mesélte Takács Krisztián, a BTel elnök-vezérigazgatója az mfor.hu-nak.

A múlt héten először készült publikus elemzés a BTel-ről, a Buda-Cash Brókerház anyagának apropóján nyilatkozott Takács Krisztián, a BTel elnök-vezérigazgatója az mfor.hu-nak. Mint az anyagban szerepel, a BTel a következő években is gyors, 1-2 éves megtérülésű projektekkel biztosítaná növekedését. Ennek kapcsán az alternatív távközlési vállalat első embere megerősítette, hogy az eddigi expanzív növekedés még korántsem zárult le, nagyon sok olyan terület van a hazai piacon, ahol meg tudnak jelenni. Mint kifejtette, a BTel egészen más üzleti kultúrát képvisel, mint a nagy (nemzetközi) távközlési cégek, de az alkalmazott technológia is eltérő. A piacvezető vállalatok ugyanis elsősorban az optikai hálózat építésére helyezik a hangsúlyt, ami ugyan a mai viszonyok között kvázi korlátlan sávszélességet jelent, ám jóval időigényesebb, és drágább, mint az általuk alkalmazott mikrohullámú technológia. Míg ugyanis az előbbinél a döntéshozatal, és az engedélyezés is hosszú időt vesz igénybe, nem beszélve a kábelek fizikai fektetésére fordítandó időről, addig a BTel néhány hónap alatt le tud fedni egy-egy települést. Ez részben a sokkal gyorsabb döntéshozatali mechanizmussal, részben az alkalmazott technikával magyarázható.
---------------------------------------

http://forum.tozsde.hu/brokercegek/645-buda-cash-brokerhaz.html
http://www.befektetesikisokos.hu/befektetes-rovat/bankbetetnel-magasabb-hozam-megatrend-kockazat-nelkul-budacash
http://www.bankweb.hu/a-hazai-broker-cegek-teljesitmenye/
http://vagyonitanacsado.hu/2013/05/28/hova-tegyuk-a-penzunket-ha-a-bankokban-mar-csak-elertektelenedik/

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr407224271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása