HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.03.29. 16:28 program készítő

A baloldal a Quaestor-üggyel nyerne választást Tapolcán?-két szék közt a pad

A Fidesz szerint a tapolcai időközi választás baloldali jelöltje nem tett semmit a vörösiszap-katasztrófa elkerüléséért. A kormánypárt azt várja Pad Ferenctől, hogy nyilatkozzon: felelős-e katasztrófáért. A baloldali jelölt inkább a helyi Quaestor-károsultakkal foglalkozik, 

A baloldal előszeretettel választ olyan képviselőket,akik valamilyen szinten felelősek az emberi katasztrófákért.

A vörösiszap témában pedig jobb ha a fidesz szekta hallgat velük együtt

Feladó:
egressy péter egressyp@citromail.hu
Címjegyzékbe vele!
Címzett: orbanviktor@orbanviktor.hu
Tárgy: Vörösiszap biztonságos megsemmisitése
Érkezett:
2010.10.11 18:47

AZ ÖSSZES PARLAMENTI PÁRT VEZETŐJÉNEK ELKÜLDVE,GREENPEACE,STB--AZ ELŐZMÉNYEK A BLOGON OLVASHATÓK

MINDEN PARLAMENTI PÁRT VESZÉLYEZTETI AZ EMBEREK ÉLETÉT,AZ ALMÁSFÜZITŐI ÉS MÁS TÁROLÓKKAL.

A brókerbotrányról nem beszélünk

Az Agrobank-botrány

Írásunkra válaszul - az utóbbi években a BZSH és a Mazsihisz számvizsgáló bizottságának elnökeként, illetve tagjaként tevékenykedő - Kunos azt hangoztatta, hogy első fokon felmentették, és végül olyan hitelezési modell alkalmazásáért ítélték el, amelyet ma már egyetemeken tanítanak. A feljebbviteli bíróság ugyanakkor egyértelműen leszögezte, hogy az ügylet ellentétben állt az akkori törvényekkel, és - a Kunoshoz hasonlóan baloldali - Bócz Endre volt fővárosi főügyész sem hagyott kétséget a vesztegetés felől. Sőt az elsőfokú ítélet után 1998-ban a HVG-nek kijelentette: „Nem tartom vonzó perspektívának azt az országot, ahol azt mind szabad csinálni, amit a vádlottak megtettek.” Ugyanő néhány éve az Ügyvédvilág című lapban taglalta, miért nem volt jogszerű, hogy a bank csak azon vállalatoknak kölcsönzött, amelyek átadták részvényeik 26 százalékát egy, a Kunosék által létrehozott s az agrobankosok családtagjai és bizalmi emberei vezette kft.-nek. (Az persze ma is bevett módszer, hogy egy bank vezetői úgy kapnak garanciát a kihelyezett hitel visszafizetésére, hogy pénzintézetük részesedést szerez a kedvezményezett cégben. Az viszont egyik tankönyvben sem szerepel, hogy mindezt a saját pereputtyuk hasznára fordíthatják.)

sszegzés
Végeredményben tehát több jogszabályt kijátszva a dorogi önkormányzatot egy trükkösen bonyolult ügyletsorral megszabadították részvényeitől – és az ÁSz súlyos megállapításainak ellenére az ügyben senkit soha semmilyen formában nem vontak felelősségre. A város a jó Richter-részvényt rossz Globex-papírra cserélte, de ezért sem kellett felelősséget vállalnia senkinek. A Globex megbukott, ám a dorogiak pénzéért sem a csaló Globex-vezetőknek, sem az üzletet nyélbe ütő Tittmann Jánosnak nem kell felelnie (igaz, a globexeseket leültették, de nem a dorogi pénzek miatt).

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr307315780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása