HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.03.29. 07:51 program készítő

Orbán vasárnapi főétele:Feketeleves HagyjMával

A 15-29 éves korosztály körében a munkanélküliség kétszer akkora, mint a teljes felnőtt lakosságban, minden 7. harminc év alatti munkanélküli. A hello90 blog csapata anonim kérdőívek segítségével mérte fel, hogyan is érez az a közel 113 ezer fiatal, aki most munkát keres.
A munkanélküliség az elmúlt két évben folyamatosan és jelentősen csökken. Ennek a válság végét jelző gazdasági fellendülés mellett az is az oka, hogy a KSH adataiban teljes értékű munkavállalónak számítja a közmunkásokat, és azokat is, akik külföldön dolgoznak, márpedig mindkét csoport száma óriásit ugrott az elmúlt két évben.

Míg 2012-ben havonta maximum 100 ezer ember dolgozott közmunkásként, addig 2014 első felében már a duplája. Az elhelyezkedés valószínűsége nagymértékben függ a végzettségtől is. Míg a magyar oktatáspolitika éppen a gimnáziumi és a felsőoktatási helyek csökkentésére törekszik a munkaerőpiac igényeire hivatkozva, a számok éppen az ellenkezőjét mutatják. A Magyar Ifjúság kutatásból kiderül, hogy minél magasabb végzettséggel rendelkeztek, annál kisebb az esélyetek a munkanélküliségre.

L.C.M

Viktor,Viktor ez nagyon gyenge:Ennyi volt a Tarsolyodban-Simlis talicskával eltolni a közpénzt,a Növekedési Pályázatban ilyen nem szerepelt,kérdezd csak meg.,hiszen kapcsolatban vagytok

 

kep0eee1.JPG

L.C.M:

A Növekedési Pályázat és az L.C.M választási programja KIDOLGOZOTT részletes tervvel 0% munkanélküliséggel rendelkezett)AKI AKAR dolgozni--dolgozhatott volna 18-100 évesig)

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr667314584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Idefix 2015.04.02. 11:38:46

Azért nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy az említett korosztályból, nagyon sokan nem is akarnak vagy nem is szeretnek dolgozni....mert már a szülők sem nevelték munkára a gyermekeket...hanem inkább pénzel tömték a zsebeiket, ezért van egy csomó drogos, koldus meg munkakerülő fiatal......
Így tehát, mielőtt mindenféle törvényt kritizálnának a szülők és gyerekek, előbb nézzenek magukba, hogy miért szocializálták így saját magukat....Elégedetlenkedni mindenki tud, de a rossz helyzet ellen már senki nem akar tenni? Emberek mi van veletek?
süti beállítások módosítása