HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.03.29. 21:42 program készítő

Vasárnapi zárva tartás:Kinek van szlovák cége?

A szlovák bevásárlóközpontok járnak jól a vasárnapi boltbezárással.

Peter Pohanka, a CBRE Slovensko pénzügyi tanácsadója szerint a magyarországiakon kívül ezentúl elsősorban a csallóköziek úti célja változhat meg, és Budapest, Győr, Komárom és Mosonmagyaróvár helyett Szlovákia fővárosába tarthatnak.

http://www.aquariosturovo.sk/hu

Szeretnénk bemutatni Önöknek az AQUARIO ŠTÚROVO bevásárlóközpontot, mely a sétálóutca és a Vadaš fürdő között található. A bevásárlóközpont különböző választékot forgalmazó boltokkal várja kedves vásárlóit - szupermarket, ruházat, lábbeli, gyógyszertár, illatszer, kávézó, és sok más.

“Szeretettel várjuk Önöket!”

L.C.M:

teherkomp indul Esztergom és Párkány között

HOGYAN TESZI FIZETŐSSÉ A FIDESZ FÖLDSZERZŐ SZEKTA AZ ELKERÜLŐ UTAT

 fejlesztés a magyarországi 11-es főút és a szlovákiai 63-as főút között teremt közvetlen kapcsolatot. Hozzájárulhat ahhoz, hogy a 11-es út közúti áruszállításának jelentős része egy többféle szállítási módot kombináló logisztikai központ segítségével vasútra vagy vízre terelődjön.

A magyarországi Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában megvalósuló projekt részeként magyar oldalon átépítik a 11-es főút csomópontját, valamint kiépítik a kompkikötőhöz vezető 650 méteres utat és a teherkomp rámpáját. A teherkomp beruházás 2015 kora tavaszra készül el.

Völner Pál, volt infrastrukturális fejlesztésekért felelős államtitkár korábban az esztergomi képviselő-testület ülésén számolt be arról, hogy kompjárat napi hetven kamion szállítására lesz képes.

AZ MÁR CSAK MELLÉKES A LÁBATLANI RÉV IS A SZLOVÁK MUNKAVÁLLALÓKÉRT ÉPÜLT

ZOLTEK,SUZUKI STB-SZLOVÁK MUNKAVÁLLALÓ PARADICSOM

Orbánék lassan elérik :Több szlovák,román ,szerb, munkavállaló lesz az országban mint MAGYAR,akeresetük is több az átlagos magyar munkavállalókénál.

VENDÉGMUNKÁS:150.000 FT ÁTLAG EURÓBAN

HAZAI MUNKÁS  120.000 FT ÁTLAG

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr417294477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Idefix 2015.04.02. 11:27:24

Aki, akar az be tud vásárolni szombaton is. ENNYI!
nézzük csak meg a nyugatot, akár Németország, Ausztria, Olaszország....és sokan mások, mindenhol zárva vannak vasárnap.....és az emberek nem elégedetlenkednek folyton. Sőt! igenis jó dolognak tartják...és nem mennek más országba bevásárolni....mert tudják azt, hogy aki pénteken vagy szombaton nem vásárol be az vasárnap sem fog, hanem csak azért szeretné, hogy nyitva legyenek a bevásárlóközpontok, hogy legyen, hol eltöltenie a szabad idejét.....erről ennyit.
süti beállítások módosítása