HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.04.19. 14:06 program készítő

"Havas" a pálya szélén.

Miért kellene egy újabb párt?

L.C.M-Nem a pártoknak vannak milliárdosai ez tévhit,a milliárdosoknak vannak pártjai!Aki látja az EU pénzek elosztását,az tudhatja milyen csoportok(pártoknak nevezett),jönnek létre a visszaosztott pénzekkel kapcsolatosan,

Meg kellene nézni az 500 magyar leggazdagabb pártalapú hovatartozását,főként az alapítványi visszaosztást.

2010-2015-ben amikor megkerestük az ATV-t már akkor sem válaszoltak,elfogadjuk nem férünk bele a "gondolatjel-be" politikailag,hiába vannak papírjaink a bizonyításról. Elfogadjuk,hogy kénytelenek a brüsszeli pénzek miatt,kizárólag a saját pártszimpatizánsaikat,heti rendszerességgel reklámként ismételgetni,de ezzel a fidesz malmára hajtani a vizet.

Sajnos el kell fogadnunk,ez van--de akkor nem kell előjönni hamis gondolatokkal.Amennyiben mégis akkor meg kell tanulni olvasni--minden le van írva.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr637380618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása