HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.05.03. 21:06 program készítő

Cameron és az L.C.M

Cameron szerint az elmúlt évtizedekben olyan sok szuverén döntési jogkör került át a londoni kormánytól Brüsszelhez, hogy itt az ideje a változtatásnak, és annak, hogy minderről a brit választók elmondhassák véleményüket. 

Utalva arra, hogy a május 7-i parlamenti választáson a Konzervatív Párt ismét koalícióra kényszerülhet az új kormány megalakításához,Cameron kijelentette: nem fogja hagyni, hogy bármely más párt az EU-népszavazás elhagyását a koalíciós alku tárgyává tegye. „Történjék bármi, nem leszek olyan kormány miniszterelnöke, amelyiknek (programjában) nem szerepel a népszavazás a brit EU-tagságról."
 
A brit kormányfő már két éve bejelentette, hogy ha a Konzervatív Párt kormányon marad a májusi választások után, Nagy-Britanniában legkésőbb 2017 végéig népszavazást tartanak a brit EU-tagságról, de addig a kormány újra akarja tárgyalni az EU-hoz fűződő viszonyrendszerét Brüsszellel olyan kérdésekben is, amelyek az EU-szerződések módosítását igényelnék. A tervezett tárgyalások középpontjában London szándékai szerint az EU-társállamokból érkező munkavállalók bevándorlási szabályainak radikális szigorítása állna.

 

 

l.C.M: A legelső párt Magyarországon amelynek programjában 2010-ben szerepelt:

MEGERŐSÍTŐ NÉPSZAVAZÁS AZ EU TAGSÁGRÓL(amikor megszavaztuk a belépést egy álomvilágról volt szó,most már ki lehet jelenteni-nem erről,hanem a megélhetési kivándorlás miatt),NEM szeretnénk léhűtő uniós képviselőket,akik csak a kártyájukat húzzák le a fizetésükért,nem szeretnénk látni régi kormánytagokat Brüsszelben a HAZÁJUKAT mocskolni,és Könyörögni BÜNTESSÉK MEG HAZÁNKAT.

A MEGERŐSÍTŐ NÉPSZAVAZÁS INGYENES,AZ ADÓBEVALLÁSSAL EGYÜTT ADHATÓ BE,ÉS A VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG TAGJAI ELLENŐRZIK A VALÓDISÁGÁT..

A bogon szereplő tényekről bizonyítékokkal rendelkezünk

ngm3.JPG

 

kep0eee1.JPG

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr447427636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása