HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.07.29. 06:09 program készítő

Újra nő a minimálbér-2200 kormánytisztviselőnél

magyar-reformok2.jpg

Újabb milliárdos bónuszt kapnak a Miniszterelnökség dolgozói
Négy havi prémiumot kaphatnak év végén azok a tisztviselők a Miniszterelnökségben, akik az uniós támogatásokkal foglalkoznak.

A helyettes államtitkár szerint: eseti juttatásról van szó, amiért nagyon sokszor este és hétvégén is dolgoztak a tisztviselők.


Csepreghy jelzése szerint ha továbbra is megfeszítetten dolgoznak a munkatársak, akkor elérhető a második négyhavi bónusz is, illetve a felfüggesztett GOP-források tekintetében néhány héten belül megszületik a megállapodás Brüsszellel. A tárca ma délután kiadott közleménye szerint mintegy 2200 kormánytisztviselőt érint a plusz juttatás, amely kétszer négyhavi bónusz esetén 3 milliárd forintot jelent majd. Ez egy főre vetítve 1,36 millió forintot jelent átlagosan, amelyből tehát most ennek felét kapják meg az érintettek.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr977662398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása