HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.09.05. 14:06 program készítő

L.C.M Nyilatkozata a bevándorlásról

Kaptunk egy kérést,amelyben követelik az ellenzéki pártoktól,hogy nyilatkozzanak a bevándorlásról,ennek teszünk eleget.

1-Magyarországon csak menedékkérés lehetséges,illegális határátlépés nem.
(Csak a kijelölt határátkelőkön a piros szektorban lehet az országba belépni,fel kell mutatni valamilyen hivatalos okmányt,vagy regisztrációs lapot.
A tőrvény értelmében csak ujjlenyomat és fénykép készítését kővetően lehet a határátkelőt elhagyni)A migránsok a Magyar polgárok jogait nem korlátozhatják.(utazás,stb)


2.Átmeneti tábor csak Hegyeshalom közelében lehet,azoknak aki az országot csak átutazásra használják.(viteldíj ellenében buszok indulnak Hegyeshalmi táborba

3,Magyarországon letelepedni kívánó,menekültstátuszt kérők ,az engedély megállapításáig csak a kijelölt helyszínen tartózkodhatnak(L.C.M terve szerint ez a pécsi "magasház" lett volna,ha nem bontanák le),

4,Hegyeshalomból a rokonok,kellő igazolást benyújtva a családtagjaikat bármikor elvihetik.

2015.évi költségvetésünk és a "párt" programja elérhető a blogon(természetesen az L.C.M létezését bizonyító adatok is.(MANYUP INGYENES NÉPSZAVAZÁS)
PARLAMENTI PÁRTOK CIVIL SZERVEZETTÉ MINŐSÍTÉSE.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr997762596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása