HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2016.05.27. 22:04 program készítő

Most Varga Misit kérték fel tanulmányozza az L.C.M cafeteria átalakítását

Lázár János csütörtökön azt közölte, hogy felkérték a Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert, hogy vizsgálják meg annak lehetőségét, hogy a mostani rendszert átalakítsák. A Miniszterelnökséget vezető miniszter közlése szerint az alábbi megoldásra várnak javaslatot:

a versenyszférában engedélyezett 450 ezer forintos cafeteria keretből azt szeretnék, ha a jövőben a vállalatok 100 ezer forintot készpénzben fizetnének ki a munkavállalóknak, míg 350 ezer forintnyi összeget SZÉP kártyán kapjanak meg.
a közszféra esetében pedig a 200 ezres keretből 100 ezer forintot szeretnének készpénzben kiosztani, 100 ezer forintnyi juttatás pedig SZÉP kártyára menne.
A javaslat egyébként nem áll távol attól a néhány hete megszellőztetett változattól, amely szerint a munkavállalók havi 20 ezer forinttal kaphatnának magasabb fizetést.

Misi akkor segítünk picit

1-A nagycsaládos nem fizet adót(ők azok akikre ez igaz lehet)valóban hazavinnék a 20 ezret

2-A fidesz feketemunkásai(határon kívüliek )nem kapnak cafeteriát csak ingyen szállást 

3-100 ezer forint készpénz lenne?,kinek? a cafeteria adható AZT MÁR A CAFETERIA BEVEZETÉSÉVEL ELINTÉZTÉTEK A MAGYAROK 700 FT BRUTTÓ ÓRABÉRÉRT DOLGOZZANAK,tudod mennyi lenne az órabér átlagban cafeteria nélkül kb 1300 ft bruttó

AZ L.C.M javaslata 2010-ben MNB BANKKÁRTYA VOLT(ingyenes készpénzfelvétel,szja bevallásmentes stb nézz utána az NGM-ben ott kell lennie az irattárban)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr198753296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása