HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2016.05.27. 22:11 program készítő

Saros Gyurikát kitiltanánk,Matolcsy cementkartellezőt betennénk az OTP-be

Kiállt a Soros Györgyöt ért támadások ellen a Fidesz. Közleményük szerint, amit rögtön szó szerint is közlök, az amerikai-magyar milliárdost és alapítványát "az utóbbi időben nemtelent támadások" érték. Pedig a Fidesz szerint az alapítvány és Soros "a fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon".
A közleményt a Fidesz és több más szervezett mellett még a Századvég Politikai Iskola is aláírta.
Most pedig következzék
az 1992. szeptember 28-án, hétfőn az Országos Sajtószolgálatnak megküldött közlemény

a maga teljes valójában:
A Fiatal Demokraták Szövetségének nyilatkozata - Soros Alapítvány
1992. szeptember 28., hétfő - Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon.
Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog.
Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen:
Magyar Oxfordi Társaság
Bibó István Szakkollégium
Bibó István Szakkollégisták Egyesülete
Széchenyi Szakkollégium
Rajk László Szakkollégium Diákbizottsága
Századvég Szerkesztősége
Századvég Politikai Iskola.
(OS)

Az L.C.M olvasatában annyit jelent Amerikából pénzelte a besúgókat és kitaníttatta velük a közpénzre utazás mesterségét,de most betelepíttette a parókiakészítő barátját is,tartsa nyitva a szemét

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr648753334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása