HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2017.11.20. 10:50 program készítő

Magyarországra érkeznek az Európai Bizottság auditorai

Magyarországra érkeznek az Európai Bizottság auditorai

A Miniszterelnökség közleménye:

"Nem felel meg a valóságnak, hogy az Európai Bizottság 3-as kategóriába sorolta volna a FAIR rendszert. Az idei uniós elszámolási rendszerben már közel 1,2 milliárd euró összegű elszámolás került összeállításra és benyújtásra az Európai Bizottság illetékeseihez a FAIR rendszeren keresztül. Ebből már több mint 100 millió eurónyi összeg meg is érkezett a hazai költségvetési számlákra. Az idén további elszámolások kiküldését is tervezzük.

A sajtóban a nyár folyamán is jelentek meg nem tényeken alapuló információk. Az IT rendszer folyamatosan biztosítja az uniós támogatások szabályos és eredményes lebonyolítását, szolgálja a programok előrehaladását. A felmerülő hibákat folyamatosan javítják a szakembereink. Rendszeresen nézzük, elemezzük a hibajavításokat, azokat kiváltó okokat. Ez alapján elmondható, hogy a hibák egy része téves adatrögzítések miatt, más része pedig a fejlesztések miatt alakul ki. Az elemzés eredményeit visszacsatoljuk a képzési rendszerünkbe is. A hibajavítási idők folyamatosan csökkennek, ahogyan a hibák száma is.

Az EUTAF nem vizsgálta a jelenlegi lehívási folyamatban a számlák megfelelőségét, hanem az elszámolási csomagok (költségnyilatkozat) összeállításának folyamatát (ellenőrzési nyomvonal) vizsgálta. Ennek részeként a korábbi fejlesztési igényeik megvalósítását ellenőrizte (korábban továbbfejlesztési javaslatokat tett pl. a nagyprojektek kezelésével, a szerződések és számlák összekötésével kapcsolatban).

Továbbá: ha a Bizottság nem találná megfelelőnek az IT rendszer működését, akkor nem utalt volna pénzt a tagállam számára; az EUTAF átengedte a költségnyilatkozatokat, ami azt jelenti, hogy az általa korábban jelzett hiányosságokat megoldották"

L.C.M. álláspontja szerint itt az idő bejelenteni

MEGERŐSÍTŐ NÉPSZAVAZÁST KEZDEMÉNYEZÜNK AZ UNIÓS TAGSÁGRÓL

A 2003. április 12-én Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozása ügyében megtartott országos népszavazás a maga 45,62 részvételi százalékával eredményes volt

Az L.C.M. szerint nem volt eredményes,ezért javasoltunk MEGERŐSÍTŐ NÉPSZAVAZÁST,

1-ÜGYFÉLKAPUN KERESZTÜL

2-CSAK MAGYARORSZÁGON ÉLŐ(életvitel szerűen)

3-ADÓ és TB járulékkal nem tartozó

4-50% feletti érvényes szavazattl

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr9813320667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása