HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2017.11.20. 10:41 program készítő

S@ros Györgyi a 168 órában adott interjút

https://444.hu/2017/11/20/egyetlen-allitasa-sem-igaz-pontrol-pontra-cafolja-soros-a-nemzeti-konzultaciot

1-S@ros Györgyit már régen ki kellett volna tiltani Magyarországról a CEU-val együtt,de mivel nem a fideszesek terve volt ezért jött a konzultáció milliárdokért.

2-S@ros Györgyi szabadította a magyar társadalomra a BESÚGÓ TANONC mészáros viktort,aki segédlete nélkül maximum maradt volna a sárisápi bányában.

3-Állítólag 1000000 eurót utalt a vörös iszap károsultaknak(azzal nem törődött egyetlen ellenzéki párt sem,hogy viktornak AKTÍV SZEREPE van magáért a katasztrófáért)--(elküldött e-mailok elmentve Jobbik,DK,MSZP stb)

4-Nem utolsó sorban,olyan a magyar seggnyaló média,mint a politikusnak nevezett képviselők.(piramis játék 2018,ahol cuki képviselők gazdagítják a lista első tíz helyén álló celebeket)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr7413320471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása