HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2018.01.14. 21:42 program készítő

Az ÁSZ vizsgálat L.C.M. -től lopott program

Az ÁSZ vizsgálat L.C.M. -től lopott program! Simán lenyúlta az ÁSZ az L.C.M. programjának kidolgozójától !

Több ellenzéki párt is jelezte: nem fizeti be az Állami Számvevőszék által kiszabott büntetést, így azt a NAV-nak kell behajtania, de még nem tudják, hogyan és mikor fog ez történni. Az ÁSZ döntése ellen fellebbezésnek nincs helye, de a pártok vizsgálják a jogi lehetőségeket: közigazgatási bírósághoz, Alkotmánybírósághoz és nemzetközi jogi fórumhoz is fordulnának, de csak azután, hogy lépett az adóhatóság.

AZ L.C.M. kidolgozott programjában szerepel--A PÁRTOT AMELY NEM FIZET,FEL KELL OSZLATNI! A PÁRT ELNÖKÉNEK SZEMÉLYES FELELŐSSÉGE A BÍRSÁG VISSZAFIZETÉSE.

Nézzünk egy példát: JOBBIK 331 millió 660 ezer FT,amennyiben koldulásból nem jön össze a befizetés napjáig,akkor elnökcserének kell jönnie.Az elnök a saját pénzéből kell kifizesse a 332 milliót.(erre alapoztuk a miniszterelnök-jelölt cserét Gáborról Lajosra.)

Amennyiben nem jön össze,vagy nem fizetik be a bírságot? 332 millió +a napi késedelmi kamat júliusig ez a fideszes csel lép életbe--ezzel végleg törlik a pártot a névjegyzékből és a párt megszűnik.A jobbiknak küldött e-mailok mentve-az oldalon olvasható a küldés dátuma.Reagálás nem történt.

 

Második példa:

DK elnökségi tag városunkban FEKETÉN szeretett volna fórumot tartani,A város legszebb terme 50.000 ft lett volna óránként(maximum 20-at adtak volna érte papírok nélkül)Tiltott pártfinanszírozás lett volna,de a DK a főút mellett tartott fórumot a járdán 5 választónak,úgy hogy az elnöksége tag közben lelépett a szomszédos településre!) HOLCIM ügyben volt a találkozó,aminek következménye a gyár lebontása.

Az L.C.M. alapítójának levele a DK elnökének mentve az oldalon bizonyítva.

KDNP-Ezt a pártot 2018-ban kell megszüntetni és ÁSZ vizsgálatot indítani ellenük.Tiltott pártfinanszírozás az ISTEN HÁZÁBAN..

HÍR TV szarkeverők klubja (hírszerkesztők)--természetesen a 2010-es növekedési pályázatról a Nektek írt e-mail is mentve van.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr5613576019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása