HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2018.02.28. 09:19 program készítő

Az első napján jelenteni kellett a médiahernyóknak

'Te mi a kurva anyádat keresel a címlapos ajánlóban? Szarházi fideSSbérenc."

erre csak annyi lehet a válasz-Lenne eszed visszakeresni az Indexen pár évet-Egyedül az L.C.M. zárta volna börtönbe Mészáros Viktort a vörös-iszap katasztrófa miatt,,de keress vissza.

az L.C.M. 2014-es programjából idéz most mindenki 199 független jelölt független kormány stb,nem az L.C.M. tehet róla,hogy a csicska tv nem foglalkozott velünk,mint ahogy a mentett e-mailokból látható.

Subject: ATV-START szerkesztőségének választási program első kézből a kidolgozótólSubject: ATV-START szerkesztőségének választási program első kézből a kidolgozótólDate: Mon, 20 Jan 2014 11:34:51 +0100From: <vorosi@piszkenet.hu>To: <info@atv.hu>

Feladó: egressy péter egressyp@citromail.huFeladó: egressy péter egressyp@citromail.huCímzett: vona.gabor@parlament.huTárgy: Vörösiszap biztonságos megsemmisítése+ 0 %-OS Munkanélküliség terve elbírálásra,véleményezésreÉrkezett: 2012.07.07 16:18

Feladó: NGM - Sajtó <sajto@ngm.gov.hu>
Címzett: egressyp@citromail.hu <egressyp@citromail.hu>
Elküldve: 2013. május 15. 12:13
Tárgy : Vörösiszap biztonságos megsemmisítése+ 0 %-OS Munkanélküliség

Márki-Zay Péter: Már az egyetemen is érdekelt a politika, amikor a baloldali irányultságúként közismert Ágh Attila tanszékén politikatudományt tanultam. Érdekes, hogy a legtöbb óránk akkor Lánczi Andrással volt, de ott tanított Navracsics Tibor is. Amerikában pedig végigkövettem a 2008-as elnökválasztási kampányt: ott voltam Barack Obama, Hillary Clinton és John McCain környékbeli rendezvényein.

L.C.M.--Sz@ros Görgie nincs megemlítve ás az amerikai népszava sem.Igaz viszont,hogy közgazdászként elvesztett 27.000 dollár az meg van említve,hogy elveszett.Most csak 10.000 FT -t vesztett az "eltűnt" ajánló ív miatt.Amennyiben bejön az amcsi terv,akkor indulhat az áprilisi választásokon,ehhez az kell,hogy meggátolják polgármesteri "munkáját".

Dönerlandi lapok és az amcsi részleg itt

A Die Welt A sokk, amely megrázkódtatja az Orbán-rendszert címmel közölte Boris Kálnoky írását

A Süddeutsche Zeitung Az első repedések címmel közölte Peter Münch kommentárját

Az amcsi népszava:Nem győzhető le. Márki-Zay Péter független jobboldali jelölt jobboldali szavazatokkal nyert Lázár ellen, az ellenzék szerencsére nem volt anyagilag ellenérdekelt, és ezért ezt nem akadályozta meg.

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr9613704340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása