HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2018.03.10. 10:24 program készítő

Lázár alkalmas miniszterelnöknek!-válasz az ATV-nek.

O Braun kampánytanácsadó szerint csak a fideszben gondolkodtak abban,hogy Lázár Orbán után miniszterelnök legyen.Hazudik,amennyiben kilépett volna a fideszből független jelöltként az L.C.M. elfogadta volna miniszterelnök-jelöltnek.

De azt ATV nagyon nyomja a lehet "MÁS" a politikus!

1-kanadai migráns,francia migráns-ezek kinek kellenek?-talán a gyülekezetnek?,majd ott megfoghatja a kezét,amennyiben egymás mellett állnak.

Nézzük Lázár videóját--Az L.C.M.-ajánlata az volt--MINDEN "A" felségjelű autót meg kell állítani az M1-en,viszontválaszként az Osztrák rendőrök akciójáért-ehhez képest a videó marketing akció volt.

2-Itt a másik hazugság a fórumból!

Ausztriában dolgozó magyar,amennyiben nem nyer az ellenzék,április 9.-én LEMOND MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGÁRÓL-csúsztatás talán ez a tőrvényjavaslat miatt? akit kettős állampolgárság birtoklásán kapnak, attól megvonják a szociális juttatást és a családi támogatás folyósítását, illetve ezek visszafizetésére is kötelezik.

Az L.C.M. kérdése az MAGYAR EMBER az aki lemond AZ ÁLLAMPOLGÁRSÁGÁRÓL-nem ,egy senki,aki a MAGYAR dolgozók nyakára hozza a külföldi munkavállalókat,ezzel segíti letörni az ITTHON MARADÓKAT,AKIK SEMENNYI PÉNZÉRT NEM HAGYJÁK EL HAZÁJUKAT.

Az L.C.M. megszüntette volna az Ukrán,Román,Szlovák,Szerb állampolgárok FEKETE MUNKÁJÁT.

Felhívjuk a Munkaügyi Bíróság figyelmét szüntessék meg a MAGYAR DOLGOZÓK HÁTRÁNYOS MEGKÜLÖNBÖZTETÉSÉT.

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr8613728610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása