HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2017.11.20. 11:09 program készítő

Gyurcsány Fletó miniszterelnöki bevonulása

A politikai vezetőkre vonatkozó közös szabályok

8. § (1)38 Ha a politikai vezető megbízatása megszűnik, jogosult az e megbízatására utaló megnevezést használni, kivéve ha megbízatása

a) - a miniszterelnök esetében - összeférhetetlenségének kimondása vagy a megválasztásához szükséges feltételek hiánya megállapítása,

b) - a miniszter és az államtitkár esetében - összeférhetetlenségének vagy a kinevezéséhez szükséges feltételek hiányának megállapítása alapján történő felmentése

miatt szűnt meg.

(2) A politikai vezető a jogalap nélkül felvett juttatást az erre irányuló felhívás kézhezvételétől számított tizenöt napon belül köteles visszafizetni.

(3) Ha a miniszter és az államtitkár kinevezéséről, felmentéséről vagy megbízatásának lemondás miatti megszűnésének megállapításáról szóló okiratban a megbízatás keletkezésének vagy megszűnésének időpontja naptári napként van meghatározva, az állami vezető a megjelölt naptári nap kezdetén lép hivatalba, illetve megbízatása a megjelölt naptári nap végén szűnik meg.

AZ L.C.M. tervei szerint megváltoztatja a törvényt,és nem fogja megengedni,hogy bármilyen celeb használja így a címet.

Sem gyurcsányfltónak sem mészárosviktornak nem jár ez a cím,tehát maradjunk a régiben(mészárosviktor a fidesz miniszterelnöke,gyurcsányfletó a dk miniszterelnöke) ÍGY HELYES A MEGSZÓLÍTÁS

Szólj hozzá!


2017.11.20. 10:50 program készítő

Magyarországra érkeznek az Európai Bizottság auditorai

Magyarországra érkeznek az Európai Bizottság auditorai

A Miniszterelnökség közleménye:

"Nem felel meg a valóságnak, hogy az Európai Bizottság 3-as kategóriába sorolta volna a FAIR rendszert. Az idei uniós elszámolási rendszerben már közel 1,2 milliárd euró összegű elszámolás került összeállításra és benyújtásra az Európai Bizottság illetékeseihez a FAIR rendszeren keresztül. Ebből már több mint 100 millió eurónyi összeg meg is érkezett a hazai költségvetési számlákra. Az idén további elszámolások kiküldését is tervezzük.

A sajtóban a nyár folyamán is jelentek meg nem tényeken alapuló információk. Az IT rendszer folyamatosan biztosítja az uniós támogatások szabályos és eredményes lebonyolítását, szolgálja a programok előrehaladását. A felmerülő hibákat folyamatosan javítják a szakembereink. Rendszeresen nézzük, elemezzük a hibajavításokat, azokat kiváltó okokat. Ez alapján elmondható, hogy a hibák egy része téves adatrögzítések miatt, más része pedig a fejlesztések miatt alakul ki. Az elemzés eredményeit visszacsatoljuk a képzési rendszerünkbe is. A hibajavítási idők folyamatosan csökkennek, ahogyan a hibák száma is.

Az EUTAF nem vizsgálta a jelenlegi lehívási folyamatban a számlák megfelelőségét, hanem az elszámolási csomagok (költségnyilatkozat) összeállításának folyamatát (ellenőrzési nyomvonal) vizsgálta. Ennek részeként a korábbi fejlesztési igényeik megvalósítását ellenőrizte (korábban továbbfejlesztési javaslatokat tett pl. a nagyprojektek kezelésével, a szerződések és számlák összekötésével kapcsolatban).

Továbbá: ha a Bizottság nem találná megfelelőnek az IT rendszer működését, akkor nem utalt volna pénzt a tagállam számára; az EUTAF átengedte a költségnyilatkozatokat, ami azt jelenti, hogy az általa korábban jelzett hiányosságokat megoldották"

L.C.M. álláspontja szerint itt az idő bejelenteni

MEGERŐSÍTŐ NÉPSZAVAZÁST KEZDEMÉNYEZÜNK AZ UNIÓS TAGSÁGRÓL

A 2003. április 12-én Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozása ügyében megtartott országos népszavazás a maga 45,62 részvételi százalékával eredményes volt

Az L.C.M. szerint nem volt eredményes,ezért javasoltunk MEGERŐSÍTŐ NÉPSZAVAZÁST,

1-ÜGYFÉLKAPUN KERESZTÜL

2-CSAK MAGYARORSZÁGON ÉLŐ(életvitel szerűen)

3-ADÓ és TB járulékkal nem tartozó

4-50% feletti érvényes szavazattl

Szólj hozzá!


2017.11.20. 10:41 program készítő

S@ros Györgyi a 168 órában adott interjút

https://444.hu/2017/11/20/egyetlen-allitasa-sem-igaz-pontrol-pontra-cafolja-soros-a-nemzeti-konzultaciot

1-S@ros Györgyit már régen ki kellett volna tiltani Magyarországról a CEU-val együtt,de mivel nem a fideszesek terve volt ezért jött a konzultáció milliárdokért.

2-S@ros Györgyi szabadította a magyar társadalomra a BESÚGÓ TANONC mészáros viktort,aki segédlete nélkül maximum maradt volna a sárisápi bányában.

3-Állítólag 1000000 eurót utalt a vörös iszap károsultaknak(azzal nem törődött egyetlen ellenzéki párt sem,hogy viktornak AKTÍV SZEREPE van magáért a katasztrófáért)--(elküldött e-mailok elmentve Jobbik,DK,MSZP stb)

4-Nem utolsó sorban,olyan a magyar seggnyaló média,mint a politikusnak nevezett képviselők.(piramis játék 2018,ahol cuki képviselők gazdagítják a lista első tíz helyén álló celebeket)

Szólj hozzá!


2017.11.09. 10:30 program készítő

Menők lettek a zaklatási ügyek

A Hét kérdése:Fel merik vállalni a parlamentben történő ügyeket:?

Az L.C.M. oldalán olvashatták.amennyiben a palotaőröknek eskü alatt kellene vallaniuk,megerősítenék-e?,hogy volt olyan akció a magyar parlamentben ahol az országgyűlési képviselőnő FÉLMEZTELENÜL EGY SZÁL BUGYIBAN ROHANT A WC-RE,ALKOHOLOS ÁLLAPOTBAN A PARLAMENTBEN.

Szólj hozzá!


2017.11.09. 10:17 program készítő

Az L.C.M. programjától való félelem hozza össze MSZP-Jobbik-DK koalíciót

L.C.M. 2018-AS programja  (részlet)

1-L.C.M.  nálunk már 2018-ban sem lesz listaállítás(199 független képviselő egy néven,a lista sorsolással lesz eldöntve)

2-Az L.C.M. 2018-ban nem vesz fel állami pénzeket a választásokra

3-Az L.C.M. megfelelő szavazatok esetén CIVIL SZERVEZETTÉ MINŐSÍTI VISSZA A PÁRTOKAT.(ezzel örökre megszűnnek a kampánypénzek(

4-Az L.C.M. megváltoztatja a VÁLASZTÁSI TÖRVÉNYT (Csak választáson induló KÉPVISELŐ lehet a parlamentben)

5-Az L.C.M. eltörli a listás szavazást.

6-Egyedül az L.C.M . kínál a választóknak SZAKÉRTŐ KORMÁNYT (minden gyanú felett álló becsületes kormánytagokkal,ahol a miniszterelnök a 199 képviselő szolgája)

7-Az L.C.M. megszünteti a politikai pártok PIRAMIS JÁTÉK ALAPÚ,bűnszövetkezetté váló,politikusi álca mögé álló,celeb politizálását.

NE FELEDJE! NINCS PÁRTÉRDEK--CSAK BECSÜLETES,ÁLLAMI PÉNZEK NÉLKÜLI KÉPVISELŐI MUNKA

NEM SZAVAZUNK PÁRTOKRA CSAK KÉPVISELŐKRE

A CUKI PÁRTOKAT MEGHAGYJUK A FANOKNAK

Szólj hozzá!


2017.11.09. 09:59 program készítő

Gyurcsány Fleto rosszul adta elő az L.C.M. programját

2017. okt. 31. - Gyurcsány kampányt indít, hogy vonják meg a határon túliak szavazati jogát

Szili: Csak Gyurcsány venné el a határon túli magyarok szavazati jogát

 

Megvonnák a határon túliak szavazati jogát Gyurcsány Ferencék

 

L.C.M. 2018-As PROGRAMJA:

ÜGYFÉLKAPUN KERESZTÜLI SZAVAZÁS(csak itthon élő,adózó szavazhat teljes joggal)

Határon túli,gazdasági elvándorló,csak töredék szavazatot adhat le.

 

Szólj hozzá!


2017.10.28. 09:29 program készítő

Újabb lopás az L.C.M. programjából? Balázs Péter ATV

Szó szerint lopják Kálmán Olga műsorában az L.C.M. programját.

 

itt a videó az esetről:

https://www.atv.hu%2Fbelfold%2F20171023-balazs-peter-az-atv-hu-nak-nem-vallalna-hogy-a-dk-mszp-miniszterelnok-jeloltje-legyen&usg=AOvVaw2zHxwd-fjTZjkEp78jvxw1

amikor az L.C.M. PROGRAMJA az atv-nek lett küldve

Subject: ATV-START szerkesztőségének választási program első kézből a kidolgozótólSubject: ATV-START szerkesztőségének választási program első kézből a kidolgozótólDate: Mon, 20 Jan 2014 11:34:51 +0100From: <vorosi@piszkenet.hu>To: <info@atv.hu>

 

L.C.M. az egyetlen olyan párt aki a választások után MEGSZÜNTETNÉ AZ ÖSSZES PÁRTOT .,OLYAN VÁLASZTÁSI RENDSZERT FOG ELFOGADNI AHOL NINCS LISTA,NINCS PÁRTÉRDEK,EGYEDÜL A VÁLASZTÁSOKON NYERŐ KÉPVISELŐ LÉTEZIK (199 KÉPVISELŐ)

 

Szólj hozzá!


2017.10.20. 16:23 program készítő

Nem kérünk az amerikai segítségből-L.C.M.

A nagy amerikai think-thank, a Pew Research Center 42 ezer embert kérdezett meg 38 országban a demokráciához való viszonyáról.

A világon senki sem vágyik jobban szakértői kormányra, mint a magyarok

 

Szakértői kormányt kampányában csak az L.C.M. tervében létezik.

1-199 független KÉPVISELŐ egy párt nevében

2-Kampánypénz. állami segítség nélküli párt

3-Jelenlegi LISTA ÁLLÍTÁS ,sorsolással a 199 jelölt közül

4-Nem párt által jelölt MINISZTERELNÖK és Kormány(a 199 képviselő által a szavazóinak érdekeit képviselve),a miniszterelnök SZOLGÁL .

5-PÁRTOK CIVIL SZERVEZETTÉ MINŐSÍTÉSE A VÁLASZTÁSOK UTÁN

6-PÁRTADÓSSÁGOK AZONNALI NAV BEHAJTÁSA,PÁRTELNÖKÖK VAGYON ELKOBZÁSA(részletek az L.C.M. programjában)

7-ÜGYFÉLKAPUN KERESZTÜLI NÉPSZAVAZÁS BEVEZETÉSE(csak Magyarországon adózó polgárok szavazhatnak teljes mértékben,kivándorolt gazdasági menekültek csak részszavazatot adhatnak le,londoni menekültek pártja nem indulhat)

 

Szólj hozzá!


2017.10.12. 09:49 program készítő

L.C.M. lehetséges miniszterelnök jelöltje:Lázár János

Az L.C.M. 10 lehetséges miniszterelnök jelöltet tár a választók elé,amelyből a kampány során a szavazók döntik el melyik jelölt legyen az L.C.M. miniszterelnök jelöltje.

Amit a jelöltnek teljesíteni kell:

1-Nem lehet párttag  (független) ,ki kell lépnie a pártból!

2-A pártokat civil szervezetté kell visszaminősíteni (199 egyéni képviselő indulhat a választásokon) A Jobbik feloszlatásával meg fog kezdődni a pártok eltüntetése a közéletből.

3-Új alaptörvény létrehozása,választási rendszer megváltoztatása(ügyfélkapun keresztüli népszavazás ,képviselő választás kidolgozása)

4-Szakértő kormány létrehozásának elfogadása.

Várjuk a többi jelöltre irányuló javaslatokat(Orbán,Gyurcsány stb kivételével) a zkmarnyek@gmail.com címre vagy az L.C.M. telefonjára.

Szólj hozzá!


2017.10.09. 09:59 program készítő

Nem Botka miatt maradt el a miniszterelnök-jelölti vita a retekklubbon

Botka -Vona vita az rtl-n?

Mind a ketten beijedtek ,ha Balázs elhúzza a falat vajon ki van mögötte?

Botka lehetséges fal mögé rejtett ellenfele

1-Szabó Bálint                                      2-Czeglédy Csaba                                      3-Lattman Tamás

Vona lehetséges fal mögé rejtett ellenfele

1-Terry Black                                      2- Szegedi Csanád                                      3- 2F iskola károsultja

 

LÉGY OLYAN MINISZTERELNÖK JELÖLTJE MAGYARORSZÁGNAK

AHOL A VÁLASZTÓK FELNÉZNEK RÁD!

Szólj hozzá!