HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2016.02.13. 03:47 program készítő

Bedőltek a tanárok a fideszes trükknek--előre hozott választás 2016

Azt tudjuk 2018-re a szakszervezeti vezetők PÁRTOT AKARTAK LÉTREHOZNI(a dolgozók szakszervezeti díjait felhasználva)
A megélhetési politikussá válás esélye ezzel a tüntetéssel Orbán malmára hajtja a vízet.
Az,hogy ebben Saros Gyuri részt vesz a pénzével,az másodlagos kérdés most.
Maximum annyit tudnak elérni,hogy szombat este nem lehet majd bemenni egyetlen nagyaruházba sem a tüntetés végén.


Minden lehetséges eszközzel támogatja a pedagógusok szombati tüntetését a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF), így az ország valamennyi megyéjéből buszokat indítanak Budapestre – mondta kérdésünkre Földiák András, a közszolgálatban működő konföderáció elnöke.
Tájékoztatása szerint a tagszervezeteiket is mozgósítják, és elektronikus levélben kértek mindenkit, hogy vegyenek részt a demonstráción, amely nemcsak a tanárokról, hanem a kulturális és szociális területen foglalkoztatottakról, illetve általában a közszolgákról is szól. Közölte: a rendezvényen a SZEF három tisztségviselője szólal fel. Maga egyébként több tízezer résztvevőre számít.
Szolidárisak a pedagógusokkal, és „rászerveznek" az akciójukra – tudatta Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke. Ha a színpadon nem is, a tömegben a reményei szerint a tagjaik közül sokan ott lesznek. Meggyőződése ugyanis, hogy a tüntetés tétje nem elsősorban az, hogy a pedagógusoknak sikerül-e jobb pozíciókat kivívniuk saját maguknak. Az oktatási rendszer állapota az egész ország jövője szempontjából meghatározó – hangsúlyozta az érdekvédő –, ezért minden tagjukat arra buzdítják, hogy vegyen részt a tüntetésen.
Kordás közölte: a mozgósításban a konföderáció ágazati szakszervezetei, illetve területi képviseletei is részt vesznek. Úgy tudja, több helyütt igény mutatkozott arra, hogy buszokat indítsanak, és ennek költségeit helyben viselik, de ha szükséges, a konföderáció is segít. Székely Tamás, a szövetség alelnöke ehhez hozzátette: több ezer bányász, kereskedelmi, és közlekedési dolgozó, vasas és vegyész részvételére számítanak, hogy demonstrálják: nem ültek fel a kormány által hirdetett álkonzultációnak.

" Mindenki hozzon még egy embert."pár éve még a fideszes kollégistáknak tanították az MLM rendszerben hogyan
lehet létrehozni egy politikai csoportot.
Az ellenzéki pártok állnak a múlt heti és az elkövetkező pedagógustüntetések mögött – állítja a Fidesz.
A PSZ listája szerint a tüntetéshez tegnap délutánig negyvennégy szervezet jelezte csatlakozását.
A PSZ listája szerint a tüntetéshez tegnap délutánig negyvennégy szervezet jelezte csatlakozását. Számos különböző ágazati szakszervezet – taxisok, vasutasok, kéményseprők, egészségügyi, rendészeti, nyomdaipari, társadalombiztosítási dolgozók –
mellett az Oktatói Hálózat, a Baloldali Jövő Fórum és a Magyar Szolidaritás Mozgalom.
Az ellenzéki pártok is részvételre buzdítják tagjaikat és szimpatizánsaikat, tegnap Tóbiás József, az MSZP elnök-frakcióvezetője jelentette be, „támogatják a tiltakozó akciót, mivel valódi vészhelyzet van Magyarországon az oktatás és az egészségügy területén”.
A Gyurcsány-féle DK pedig közleményben üdvözölte az „immár az Orbán-rezsim egésze ellen szerveződő demonstrációt”.
A vasutasok ezért is ott lesznek a Kossuth téren, hogy ezzel is üzenjék: készek széleskörű összefogásra. Most a pedagógusokért mennek az utcára, legközelebb viszont esetleg más ágazatért, s az nem kizárt, hogy elérkezik az idő, amikor a MÁV-dolgozókért is tömegeknek kell majd megmozdulniuk – véli az elnök. Meleg kijelentette: őszintén reméli, hogy szombaton megmutatják az embereknek, együtt milyen erősek tudnak lenni.

L.C.M:NEM TÜNTETNI KELL,HANEM OKOSAN SZAVAZNI (képviselőre nem pedig párttagra)

Orbánt 2018-ban a szavazófülkékben lehet leváltani, persze nem ezekkel a megélhetési politikusokkal felálló ellenzékkel.
(6 éve nég Orbánnak tapsoltak a tanárok,erre tanították a fideszes ifjűságot?)
Hogy valaki több fizetést kapjon, ahhoz valakiknek több adót kellene fizetnie!

A legnagyobb célunk a PÁRTOKAT CIVIL SZERVEZETTÉ MINŐSÍTENI VISSZA ÁLLAMI PÉNZEK NÉLKÜL!
Amikor valaki kérdezi miből finanszíroznánk a BÉREMELÉSEKET,hát ezekből a állami pénzekből amik a PÁRTOKHOZ,KÉPVISELŐKNEK MONDOTT EMBEREKHEZ MENNEK.
Nekünk kidolgozott programunk van,nem egy ÖÖÖÖ a GDP 6%-a a tárgyalási alapunk, mint a tanároké!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr738385862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.13. 07:42:15

Szakszervezeti párt? Ahol a szakszervezetek semmit nem tettek az emberekért az utóbbi 25 évben? Ez valami vicc?
süti beállítások módosítása