HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2016.08.23. 18:31 program készítő

Így fizeti meg Szíjjártó az amerikai kitílási botrány árát.

Előzmények:A poszt írójának elérhetőségei az N.G.M. Fejlesztési Minisztérium,illetve a parlamenti pártok vezetőinél telefonszámmal,címmel megtalálhatók!.NEM ISMERETLEN AZ L.C.M.

0 2017-ES CAFETERIA BOTRÁNY UTÁN ITT AZ ÚJABB FIDESZES BOTRÁNY(Ukrajnából hoznának munkásokat,a MAGYAR dolgozóknak a cafeteria helyett 20.000 ft bruttó készpénzt adnának.A munkarendeket rugalmas munkaidőre módosítanák,12 órás munkaidőre köteleznék a MAGYAR dolgozókat.

L.C.M 2010-es Növekedési Pályázat:CSALÁDON KÍVÜLI TÁVOLLÉTI PÓTLÉK A 8 ÓRÁN FELÜLI MUNKAIDŐÉRT!(ÁTLAGOS TÁVOLLÉT:12 ÓRA MUNKA és 3 ÓRA UTAZÁS)----EXTRÉM példa:  03.00 ébredés 03.45-autóbusz indulása-05.51 munkakezdés-17.50-munkaidő vége- 08.30 -autóbusz vissza-20.10-hazaérkezés a családhoz--MÁR NINCS MEG A 8 ÓRA PIHENÉS-ÉS AKKOR HOL A CSALÁD

amerikai kitiltási botrányhoz

A BorgWarner autóipari vállalat Oroszlányban 15,5 milliárd forintos beruházást valósít meg, amellyel 600 új munkahelyet teremt. A fejlesztéshez a kormány 1,7 milliárd forint támogatást ad - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán, Budapesten.

A michigani székhelyű BorgWarner autóipari vállalat Oroszlányban 15,5 milliárd forintos beruházást hajt végre, amivel 600 új munkahelyet teremt – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A fejlesztéshez a kormány 1,7 milliárd forint támogatást ad.
Mint mondta, ez is mutatja, hogy Magyarországon érdemes beruházni, az amerikai cégvezetők is elégedettek az itteni lehetőségekkel.

Amerikai kipufogó-alkatrész gyár alapkövét tették le Oroszlányban
2014. szeptember 29. 11:30
Beszédében a külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy az új gyár felépítése és a már Oroszlányban lévő turbófelöltő gyár bővítése összesen 9 milliárd forintos beruházás, melyhez a társaság egyedi kormánydöntés alapján 850 millió forintos támogatást kapott. A BorgWarner a két üzemben összesen 400 új munkahely létesítését vállalta - tette hozzá.

Nem túlzás kijelenteni, hogy a magyar-amerikai gazdasági kapcsolatok soha nem voltak olyan jók és intenzívek, mint most
- fejtette ki Szijjártó. Tavaly - az EU-n kívülről - az Egyesült Államokból érkezett a legtöbb beruházás - közölte. Hozzátette, hogy a kormány a legtöbb stratégiai partnerségi megállapodást amerikai és német vállalatokkal kötötte.

. Automotive Foci Kupa - Minden eddigi rekordot megdöntő premier a PromoSport-nál! �⚽�

Jövő hét vasárnap kerül megrendezésre a hazai gépjárműipari vállalatok és iparági beszállítók országos amatőr kispályás labdarúgó tornája, az I. Automotive Foci Kupa.

Felhívásunkra első alkalommal ötvenhat szervezet nevezett be, rangosabbnál rangosabb intézmények és vállalatok, akik egy országos, közösségépítő céllal meghirdetett tornán mérik össze tudásukat a Pokorny József Sportközpont műfüves kispályáin.

Nyolc pályán hét-hét csapat, és ők mind az első helyezésért járó trófeáért érkeznek majd hozzánk. Egyet biztosan tudunk ígérni: az eddigi egyik legizgalmasabb programunk kerül megszervezésre!

A rendezvény fővédnöki tisztjének betöltését Szijjártó Péter miniszter úr vállalta el.

Résztvevők listája:

1. Külgazdasági és Külügyminisztérium
2. Nemzeti Befektetési Ügynökség
3. Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.
4. Opel Szentgotthárd Kft.
5. Abroncs Kereskedőház Kft.
6. AGC Glass Hungary Kft.
7. Alpine Európai Elektronikai Ipari Kft.
8. AUTOLIV Kft.
9. AVL AUTÓKUT Kft.
10. Benteler Autótechnika Kft.
11. BorgWarner Oroszlány Kft.
12. Bott Hungária Kft.
13. Böllhoff Kft.
14. Bourns Kft.
15. Brose Hungary Automotive Kft.
16. Büttner és Társai Szerszámelemgyártó Kft.
17. CabTec Kft.
18. Continental Automotive Hungary Kft.
19. ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft.
20. ContiTech Rubber Industrial Kft.
21. DELPHI Connection Systems Hungary Kft.
22. DELPHI Hungary Kft.
23. DENSO Gyártó Magyarország Kft.
24. DS Smith Packaging Hungary Kft.
25. Eagle Ottawa Hungary Kft.
26. Ecseri Kft.
27. Evopro
28. FAG Magyarország Kft.
29. Federal Mogul Hungary Kft.
30. Fehrer Hungaria Kft.
31. G4S Holding Kft.
32. GE Hungary Kft.
33. GE Power
34. Hanon Systems Hungary Kft.
35. Hirschmann Car Communication Kft.
36. IBIDEN Hungary Kft.
37. IGM Robotrendszerek Kft.
38. Iscar Hungary Kft.
39. Kirchhoff Hungária Kft.
40. Le Bélier Magyarország Zrt.
41. LEAX Hungary Zrt.
42. LKH LEONI Kábelgyár Hungaria Kft.
43. LuK Savaria Kuplunggyártó Kft.
44. Modine Hungária Kft.
45. Nemak Győr Kft.
46. NI Hungary Kft.
47. OTTO FUCHS Hungary Kft.
48. Rába Járműipari Holding Nyrt.
49. REHAU-Automotive Kft.
50. Robert Bosch Automotive Steering Kft.
51. Rosenberger Magyarország Kft.
52. Salgglas Zrt.
53. SMR Automotive Mirror Technology Bt.
54. Szkaliczki és Társai Kft.
55. Taiho Corporation of Europe Kft.
56. TRIGO QUALITY SUPPORT Kft.

---------------------------
A Tanács alapító ülésén Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és tizenegy amerikai vállalat képviselője írt alá megállapodást a Tanács székhelyén Washingtonban. A Tanács platformot teremt az amerikai vállalatok és a kétoldalú kapcsolatokért felelős magyar döntéshozók közötti párbeszéd elmélyítéséhez.

Az O-I a Tanács alapító tagjaként írta alá megállapodást mely megalapozza a jövőbeni együttműködést és rendszeres egyeztetést az amerikai vállalatok és a magyar kormány között.

A tagság nyitott a kétoldalú kapcsolatok erősítésében érdekelt amerikai vállalatok számára.

„20 sikeres év után az O-I örömmel tekint erre az új lehetőségre, melynek révén a jövőben tovább fejleszthetjük kapcsolatainkat stratégiai partnereinkkel Magyarországon” – mondta Daniel Steen az O-I képviseletében a Tanács alapítóülésén.

„Az O-I több mint két évtizede aktív szereplője a magyar gazdaságnak, így örömmel fogadjuk a Tanács megalapítását, amely tovább támogatja üzleti kapcsolatainkat és befektetési terveinket Magyarországon” – tette hozzá Larisa Kryachkova, az O-I európai üzletfejlesztésért felelős igazgatója.

A Tanács első budapesti akciósorozata júniusban kezdődik magas szintű kormánytalálkozókkal.

Az Amerikai-Magyar Üzleti Tanács (USHBC) célja, hogy tovább erősítse az amerikai-magyar kereskedelmet és befektetéseket valamint fejlessze a kétoldalú kapcsolatokat és a felhívja a figyelmet annak fontosságára. Ennek érdekében a Tanács kerekasztal beszélgetéseket, konferenciákat, egyeztető értekezleteket és egyéb fontos eseményeket szervez amerikai és magyar tisztségviselők, tudósok és üzleti vezetők részvételével. A Tanács elsődleges funkciója hogy csatornát teremtsen az amerikai üzleti közösség az Egyesült Államok Kongresszusa az amerikai kormány valamint a magyar kormány és állam között.

A Tanács megalakításakor a tizenegy alapító tag az O-I, a BorgWarner, a Citi, a Coca-Cola, a Johnson & Johnson, a Lilly, a Met Life, a Parsons, a Pfizer, a Philip Morris International és a Warburg Pincus.

---------------------------------------------

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr858646530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása