HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2017.02.07. 16:57 program készítő

Új pártok külföldi támogatással az L.C.M ellen

1--Európai Alternatíva Párt

 

Új pártot alapítanak a külföldön élő magyarok. Az Európai Alternatíva Párt alakuló rendezvényét február 17-én tartják Londonban. A párt alapítói öt pontban foglalták össze céljaikat.

Több mint 750 000 magyar él külföldön, elsősorban őket és az ő érdekeiket szeretné képviselni az Európai Alternatíva Párt. Az új pártot londoni magyarok alapították azért, hogy a szétszakított családok és a kint dolgozó családtagok a jelenleginél méltóbb helyzetbe kerüljenek. Céljaikat öt pontban foglalták össze:

 

"1. Teljes választójogot követelünk!

Az élhetetlen körülmények miatt külföldön munkát vállalni kényszerült magyar állampolgárok indokolatlan jogsérelmet szenvednek el, hátrányos megkülönböztetésben részesülünk a fennálló választási törvény alapján. Követeljük a választási törvény azonnali megváltoztatását. Amíg a Magyarországon élő és a külhoni magyarok helyben, illetve levélben élhetnek szavazati jogukkal, addig nekünk, a külföldön dolgozó magyaroknak ezen jogunk korlátozva van, hiszen csak külképviseleteken szavazhatunk. Biztosítsák, hogy szavazatunkat online, vagy levél formájában adhassuk le, ne korlátozzanak bennünket választójogunk gyakorlásában. (Továbbá előválasztási formában a külképviseletek nyíljanak meg egy hónappal a választások előtt).

2. Egyablakos online ügyintézést!

Elviselhetetlen bürokratikus terheink csökkentése érdekében, használható, ügyfélbarát online felület létrehozását szorgalmazzuk, mely lehetővé teszik, hogy személyes megjelenési kötelezettség nélkül tudjunk teljes körűen hivatalos ügyet intézni.

A párt első rendezvényét február 17-én, Londonban tartják: a Magpie and Stump-ban. (18 Old Bailey, London EC4M 7EP).

 

L.C.M. ÁLLÁSPONTJA

Nem élhetetlen körülmények miatt,hanem a retekklubbon felnőtt választók hagyták itt nagyszüleiket.(MLM rendszerrel alakított pártok választása--KÉPVISELŐK HELYETT.)

Biztosan igennel szavaztak a nyiss Bécsben cukrászdát népszavazásra.

Félnek az INGYENES NÉPSZAVAZÁS első kérdésétől--(Uniós  megerősítő népszavazás)

CSERBEN HAGYTAD A HAZÁT ÉS A DOLGOZÓ,ADÓFIZETŐ MAGYAR TÁRSADALMAT(nem tudtál megélni havi 80 000-ből,és teljes választójogot követelsz?)

 

Momentum mozgalom

Luxemburgi mintára meleg miniszterelnököt Magyarországnak. Aláírásgyűjtés Budapest Pride 2017

A budapesti olimpia ellen kampányoló Momentum mozgalom nem csak egy ügy mellett elkötelezett. Még az idén párttá kívánnak szerveződni, és programjukban helyet kapna a melegházasság bevezetése és az AFA-csökkentés is. “Jogegyenlőségre lenne érdemes törekedni, vagyis a meleg párok számára ugyanúgy biztosítani kell az olyan jogokat, mint az örökbefogadás.” - nyilatkozta a Heteknek Hajnal Miklós, a mozgalom elnökségi tagja. 

Esetleg egyesülés a két farok egy házasságon belül párttal

L.C.M. Saros Gyurka támogatásával,és persze a nagy BUDAPEST PRIDÉS szokott baloldali emberekkel.

 

Majd a közeljövőben jönnek a szexképekkel szavazatot szerző "politikus" NŐK

Az L.C.M. programjából lopó pártok(kötelező NAV VIZSGÁLAT A MANDÁTUM LEJÁRTA UTÁN)(ÜGYFÉLKAPUS INGYENES NÉPSZAVAZÁS)(PÁRTOK CIVIL SZERVEZETTÉ MINŐSÍTÉSE)(AZONNALI PÁRTPÉNZEK BEFAGYASZTÁSA)(VAGYONELKOBZÁS PÁRTTARTOZÁSOK MIATT)(PÁRTELNÖKÖK BÜNTETHETŐSÉGE)

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr1812235502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása