HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2014.03.13. 15:03 program készítő

Bontják már a volt Ipari Minisztériumot

Bontják már a volt Ipari Minisztériumot

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkárának szimbolikus közreműködésével megkezdődött a Margit körúti volt Ipari Minisztérium bontása csütörtökön.

Az épület mögött már ott állnak a szelektív gyűjtő konténerek. Amikor már csak a csupasz vasbeton szerkezet marad, akkor azt egy speciális harapó géppel bontják el. A vasbetont nem a helyszínen darálják össze, hanem a lerakóhelyen - tette hozzá az ügyvezető. 

Vasgyűjtők pártja-elfogyott a pénzetek vagy újabb mutyi?,Már a vashulladék is kell?

Elviszitek Lábatlanról a cementgyárból a gépeket?Itt is el fog tűnni 1500 tonna vas,akárcsak Lábatlanról?

 

Tudom,hogy ez a cég újítja fel a várbazárt a választásokig,saját szememmel tekintettem meg -tehát mutyi.

 

Csak nem azt mondjátok ezt adtátok cserébe,csak azért,hogy kész legyen  a választásig a VÁRBAZÁR.?

 

azbeszt.jpg

innen sikerült eltüntetni 1500 tonna vasat,,hova került,kik nyomoztak utána székesfehérvárról.

Az azbesztmentesítést a 12/2006. (III.23.) EüM rendelet rendelet szabályozza. A mentesített területet légmentesen le kell zárni, hogy a bontás során ne jussanak a levegőbe a szálak. A bontott anyagok a veszélyes hulladékokat tároló lerakatokra kerülnek. 
A veszélyes anyagot csak duplafalú műanyag zsákban lehet tárolni, és feliratozni kell, hogy mit tartalmaz. A bontási munkát állandó nedvesítés mellett lehet csak végezni, hogy ne kerüljön por a levegőbe.

A járástól kapott információm szerint,ezt nem csinalhatják.

A 2014. január 24-én kelt, a Holcim lábatlani gyárának bontása tárgyában írt levelére hivatkozással csatoltan megküldöm a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Esztergomi Járási Hivatala vezetőjének tájékoztató levelét.

 

----------------------------

A választásig a Mozgalom mindent megtesz,amit tud a bontás körülményeinek kivizsgáltatására és esetleges Fideszes kapcsolódások kiderülése ügyében.Jelenleg a nyergesi földügylet az első amiről információnk keletkezett.

 

----------------------

Vörös István kérdésére válaszolva Richard Skene kifejtette, hogy a Holcim önként döntött a gyár bontásáról. A tulajdonos cég egyértelmű elképzelése, hogy szeretne teljesen rendezett környezetet maga után hagyni.Dinnyés István polgármester az elhangzottakhoz hozzátette, hogy a bontásról a Holcim és az önkormányzat megállapodást kötött. A cél az, hogy a munkálatok végeztével újabb ipari beruházásra alkalmas területet alakítsanak ki. A Holcim vállalta a környezetvédelmi előírások betartását a munka során, ezt a kifejezetten az erre a célra létrehozott önkormányzati bizottság, valamint a Lakossági Ellenőrző Csoport (LECSO) felügyeli

---------------

Keressük a fideszes összefonódást a környező önkormányzatok,gyanús földszerzései és a multi cég között,akik magyarországon 3 cementgyárat is tönkre tettek.

cementhamisítás:lábatlani S54-es cement szlovákként eladása Ausztriában.

nyergesi telekmanipuláció az új holcim gyárral kapcsolatban

lábatlani cementgyár bontása kinek állt érdekében,lehet e köze két fidesz közeli cégnek K-S?

almásfüzitői vörös íszap?

 

bizonyíték 2.JPG

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr975858613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

program készítő 2014.05.10. 22:32:08

Úja elkezdték a feketemunkát a Holcimesek,csak nem nyugszanak meg,nem volt elég,hogy idehozták azt a kft-t szerszámok nélkül,szakmai ismeretek nélkül-tönkretenni direkt a gépeket,most meg még ezzel a vállalkozónak nevezett csalóval bontatják a gépeinket.Nem volt elég a csűszópénz vagy új kocsira gyűjtenek,de nem csodálkozunk már rajtuk-
süti beállítások módosítása