HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2014.03.13. 11:24 program készítő

Választási lottó 2014

iv.JPG

Lehet-e? képviselő aki nem is találkozik a választókkal,ezt itt a kérdés!

500 aláírást(maximum 1000) kellett összegyűjteni,hogy valaki indulhasson.Ki pénzért,ki tanulókkal,ki adatbázissal álltak neki.

Akkor nézzük meg,sorsoljunk ki egy számot és nézzük meg.

1--1 ív 8 aláírás,és az alján a gyűjtő nevének kell szerepelnie.(ez  fontos lesz a továbbiakban)

2-Ha kiválasztunk egy ívet sorszám szerint -maximum 125 ív lehet. Legyen mondjuk sorsolás szerint a 64-es sorszámú ív,és sorsolva 8 aláírásból a 4.aláírás,

3-Leellenőrizzük mit fogjuk tapasztalni,a választópolgár nem fogja tudni ki a jelölt,és mi a programja,ha szerencsénk van talán alá sem írta,nem is kereste senki,és nem tudja miért szerepel az aláírása a lapon.

4-Arról nem is kellene beszélni a gyűjtő neve szerepel a lap alján?,fizetett statiszta vagy adózott jövedelmű.esetleg tanítóképzős diák ?vagy nem is szerepel a gyűjtő neve,akkor meg csalás.

 

Ez itt a kérdés FIDESZ ,?

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr985858290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

program készítő 2014.03.13. 11:28:15

Esztergomi tapasztalat szerint egy országgyűlési képviselő,nem tud 500 választóhoz személyesen eljutni,kapcsolatot tartani a választóival legalább 4 évente egyszer?,vagy nem mer a szemébe nézni,inkább ezt gyanítom.
süti beállítások módosítása