HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2014.09.04. 13:07 program készítő

Miért küzd az Lábatlani.Cementgyárért,Mozgalom?

A kérdések amik piívátban jöttek.

1-A fizetésért (olyan jól lehetett keresni?)fizetés11.JPG

hát nem azért,köszönet a mindenkori kormánynak,politikusnak nevezett romlott egyedeknek,akik ezt okozták.Cafeteria bevezetése,béren kívüli juttatások,túlóra megváltása szabadídőért,(augusztusban még 27 nap szabadság volt),feketemunkások alkalmazása,külső baráti cégek bevonása,

2-Miért baj ha lebontják a gyárat,nem rontja a látképet?

Zöldmezős ipari park létrehozása,ahol jelenleg más gyár is működik,az LCM álláspontja a kővetkező

Multicég rossz vezetés,kétes kormányzati összefonódás miatt,semmilyen körülmények között ne bonthasson le MAGYAR KEZEK ÁLTAL ÉPÍTETT GYÁRAT!,nem beszélve az eszközök,vagyonok elherdálásáról baráti cégeknek,de erről majd a könyvemben szó lesz.

könyv.JPG

Hogyan lett a világ második legjobb fajlagosával rendelkező Magyar gyárból,lebontásra ítélt gyár,és kik engedélyezték.(videofelvételek,kormánykitüntetés a vezérnek,gyárigazgató megbuktatása levélben)

3-Miért lenne jobb ha lenne cementgyár?

A konkrét tervek a teljes foglalkoztatás(aki akar),és a közmunka átalakítását egyszerű foglalkoztatássá teszi lehetőve(nem egymillió munkahely,hanem mindenki aki akar)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr986668337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása