HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2014.09.05. 08:34 program készítő

Elkészítették a falusi programot!

A munkában a várospolitikusok mellett körülbelül húsz szakértő vett részt. A programot az interneten hozzák teljes egészében nyilvánosságra a ma délelőtti bemutató után.

-Nagyon kíváncsiak lennénk a "szakértők" nevére,ez a program egyperces monológ.

Újonnan megalakuló Budapesti Fejlesztési Központ döntene, amelybe a főváros mellett a kerületek, a kormány és más érintettek is tagot küldhetnének.
A városlakóknak külön bemutatóteremben makettek és látványtervek segítségével tennék „kézzel foghatóvá” a fejlesztési elképzeléseket. Az üres üzlethelyiségeket adókedvezménnyel „töltenék fel”.
Teljesen átláthatóvá tennék a fővárosi önkormányzatot és cégeit. Az ellenőrzést a civil szervezetek által jelölt és választott átláthatósági biztos látná el.

Kellenek állások a szimpatizánsoknak?


Ráadásként mindenki számára elérhetővé tennék a közterületfoglalási engedélyek online adatbázisát.

--------------------Utcára vinni az embereket,hátha megint lőnek rájuk?


Fejlesztenék az online ügyintézést, a nagyvárosi időbeosztáshoz igazítanák a hivatalok nyitvatartási rendjét.
A fővárosi ügyek könnyebb intézése érdekében egyetlen telefonszámon – például 1873, ez Budapest egyesítésének dátuma – minden közérdekű információ elérhető lenne az ügyeletes kórházaktól a hibaelhárításokig

-----------------Egy spammal meg lehet bénítani az oldalt,ezek az ötletek már okoztak elég bajt.


A programban hangsúlyt kap a bűnmegelőzés: még több térfigyelő kamerát telepítenének, és a helyi közösség bevonásával készítenének tervet a „fertőzött” területek megtisztítására.
Majd egy lépés balra: egységes szabályok alapján olcsóbbá tennék a lakásbérlést, feltámasztanák a közüzemi díjhátralékosokat segítő Hálózat Alapítványt és újraindítanák a társasház-felújítási pályázatokat. A hajléktalanoknak kapaszkodó programokat dolgoznának ki, a roma fiatalokat ösztöndíjjal segítenék.

---------Kérdezz meg egy panelprogramban szereplőt,mennyit áldozott a lakására?,mert nem biztos,hogy mindenki fizetni tudja a saját részt.

Külön fejezetet szánnak a közlekedésre, amelyben ígéretet tesznek a 3-as metró felújításának haladéktalan megkezdésére, új metrókocsik vásárlására, és arra, hogy győzelem esetén kezdeményezni fogják a 4-es metró meghosszabbítását a Bosnyák térig, illetve a budaörsi virágpiacig. A munkanélkülieket közmunka helyett a főváros cégeinél foglalkoztatnák. Ezenfelül ígérnek ingyen internetet számos köztéren, súlyos bírsággal fenyegetik a kutyapiszkot ott felejtő gazdákat.

-----Látom azért tetszett az én programom és kivettétek a közmunka átalakítást,de megint balfék módjára.(a programomban közmunka helyett az EGYEDI FOGLALKOZTATÁS szerepel,maximum 15 napot lehet dolgozni,fix nettó órabérért,és tetszőleges időben(4,8,12 óra)-tehát ha nem vagy benne járatos ne szemezgess a programkészítő blogjából.)

--ingyen internet,remélem kivetítő is lesz,a közszolgák béreiről,kenőpénzekről stb


Falus szerint a városi zöldfelület nem csökkenhet, ezzel érvel a városligeti múzeumi negyed és a Normafa „átépítése” ellen. Emellett – vetíti előre –főpolgármesterként minden eszközzel megakadályozná Orbán Viktor és hivatala budai Várba költözését, mondván, a miniszterelnöknek nincs keresnivalója a királyi várban. A program Hogy csinálják máshol? címmel több javaslat után is nemzetközi példákat hoz, igazolva, hogy nyugati városokban működő megoldásokat ajánl.

-------------Nem vagyok pesti és nem tudom mi kell még Nektek,de csak az ország fővárosa nem más,lehet nem kell a miniszterelnök a várba,de parlementi képviselő sem a Kossuth térre,( az üléseket Pusztavacs környékén kellene tartani,és minden képviselő naponta járjon be munkába--nem aludni--és meg lesz a pénz forrása a programokhoz,na akkor látnátok az igazi helyzeteket,és úgy indulnátok munkába mint bármelyik polgárotok.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr806671629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása