HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2014.09.06. 09:03 program készítő

FIDESZ kontra RTL

Tényleg az a vita köztük,hogy nem jelölhettek a Barátok közt sorozatból polgármestert?

Tele a jelöltek névsora celebekkel,művésznek kikiáltott emberekkel,persze egy nagy pártnak kell az ismertség,háttérkapcsolatok,cégek,de kellenek-e ezek a jelöltek a magyar társadalomnak?

Az RTL-nek is inkább azon kellene elgondolkodni,miért nem csinál egy politikus lettem sorozatot,ahol be tudná mutatni,hogyan válik egy addig tisztességesen élő embeból-egy politikusnak nevezett szörnyeteg,milyen egyetemistáknak csúfolt gyerekek nőttek fel az elmúlt 30 évben,amennyiben ezt tanulták,akkor itt nagy a baj.

Persze én aki nem néz lefizetett,televíziókat,nem olvasok régi rendszerből kinőtt sajtókat(aki nem képes saját gondolatokat írni vagyis csak bértolnok,nem szeretem ha hazánkból elvándorolt emberek firkálnak megrendelésre a külföldi sajtóban,

Ki fogja Magyarországot vissza felemelni a megilletett helyére?--hát a mostani 5 szekta biztos nem.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr56674331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása