HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2014.11.01. 16:14 program készítő

Hírmorzsa:Orbán súlyos bajokba ütközik(Hír24) Németországban az internetadóval foglalkozott szombaton a konzervatív Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) és a Die Welt, valamint a liberális Süddeutsche Zeitung. Rövid kommentárt közölt a bécsi Die Pres

Németország foglalkozzon a saját problémáival!

Külföldi feketemunkásokból javítják a német gazdaságot:

Példa:Magyar feketemunkások bejelentés nélküli foglalkoztatása,a ZDF -Hallo Deutschland  műsorában.

Leterelik az autópályáról az összes autót,police és zoll vizsgálatra,megkérdik az egy kukkot sem értő Magyar munkást mennyi az órabére(napidíjban van foglalkoztatva mintha nem tudnák),beírnak 11,50 eurós órabért a látszat kedvéért(nehogy véletlenül a minimál órabért ne érje el),sem a munkaszerződés,sem lakcímbejelentés nincs a feketemunkásnak,és bejátsszák a tv-ben  munkát adnak az Unió területéről érkezőknek!

Csipkerózsika meséjére hasonlít,hol a munkaszerződés,hol a bejelentés,hol a járulékokról befizetett bizonylat?

Arról ne is beszéljünk,amennyiben majd hazatér a munkás Magyarországra milyen meglepetés éri majd,a be nem fizetett járulékokkal,IBAN számlára küldött pénzeiről ,NAV vizsgálatairól--ezeket majd a magyar kormány megoldja .

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr316854411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása