HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2014.12.04. 07:47 program készítő

Hírmorzsák-december

Kevesebb juttatás, több közmunka

Czibere tehát cáfolta, hogy megszűnne a munkanélküliek segélyezése, csak átalakul. Minden járási hatóság egy egységes elv alapján fogja megállapítani, ki jogosult ezekre, így már tényleg a kormány döntheti el, kik és hányan kapjanak ilyen jellegű juttatásokat. Ebből inkább úgy tűnik, hogy bár lehet, hogy nem változik a juttatásokra szánt keret, valószínűleg kevesebben fognak részesülni bennük, hiszen a kormány törekvése ez irányba egyértelműnek látszik.

Minden bizonnyal felülvizsgálják, hogy akik jelenleg kapnak segítséget, azok valóban rászorulnak-e. A kormány célja az, hogy a rászorulók átláthatóbb és igazságosabb keretek között juthassanak hozzá az őket megillető támogatási formákhoz - idézte az MTI Czibere szavait.

 

L.C.M  ÁLLÁSPONT:

UGYE-UGYE--ár megint a tervemhez jöttök vissza,csak megint a rossz úton haladtok.Munkanélküliek segélyezése megszűnne--hiszen a terv nem számol munkanélküliekkel,Közmunka átalakítás pedig a terv szerint EGYSZERŰ FOGLALKOZTATOTTÁ ALAKULNA.--felejtsétek már el a közmunka szót!

 

Török Gábor: lehet, hogy Simicska meg akarja buktatni Orbánt.

L.C.M. ÁLLÁSPONT

KI SZAVAZNA SIMICSKÁRA?,hol találnak annyi embert,vagy elhitetik az emberekkel,ha Simicskára szavaznak VV Rezsi lemond--ugyan már! Vityának van bőven papír a közgépről,egy perc alatt tele lenne a közmédia vele.

 

Kiakadt az ellenzék Lázár János újabb ingatlanvásárlásán. Több képviselő már meg sem lepődött azon, hogy a miniszter egy 70 milliós lakást vett a 10 éves fiának. Répássy Róbert, igazságügyi államtitkár viszont azt mondta, az megnyugtató, hogy a lakásvásárlás ténye már benne lesz Lázár János jövő évi vagyonnyilatkozatában.

L.C.M ÁLLÁSPONT

Elvenni ugyanannyi lesz Tőle,mint Neki megvenni--egy rendelet 201?-ban.

Fidesz: a vasárnapi zárva tartás jó, mert így a gyerek nem számítógépezik

Bajban a kormánykoalíció! 

KDNP--aZ iSTEN házába vinné a családokat,még be is gyújtanának a templomba,hogy meleg legyen.

Fidesz-a felcsúti stadionba szervezne melegedő helyeket a narancssárga pólóban érkezőknek

Szakszervezet meg nincs a helyzet magaslatán, az L.C.M egyedül mutatta meg,hogyan lehet úgy kialakítani a munkarendet,hogy a KDNP-s javaslat viccnek számítson.(ezt a törvényjavaslat előtt meg lehetett volna csinálni--és nem kellene ezt a témát napirenden tartani(férfiak 6+2 nők 5+2  munkarend---ENNYI

Bayer Zsolt szavait nem teszi zsebre John Mc

Cain

Miért Zsoti a menő,AZ L.C.M. kitiltaná Magyarországról Mr Káin-t

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr586956109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása