HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2014.12.04. 07:35 program készítő

Rendkívüli munkanap a parlamentben

1-A képviselőknek busszal kell érkezniük az ország 6 pontjáról induló járattal.késni tilos(Igen ha messzebb laksz korábban kell indulnod,nem késhetsz.)

2-Munkaidő kezdete reggel 6 óra,előadást tart VV Rezsi a rezsicsökkentés költségvetési hatásairól.

3-Reggel 8-tól 20 perces reggeli szünet,aki nem ér vissza az ülésterembe pénzbüntetést kap.(A parlamenti büfé zárva tart vasárnapi nyitva tartás miatt)

4-10 órától  5 perces szünet (a dohányosok a parlament előtti kijelölt helyen dohányozhatnak,aki nem ér vissza pénzbüntetést kap(A toalettben se dohányozz,figyelni fogják a kamerák)

5-12-órától 5 perces szünet,aki nem ér vissza pénzbüntetést kap,aki a három szünetet túllépte-leszámolhat,vagy hazaküldik tömegközlekedéssel.

6-14 óra 20 prckor indulnak a buszok,Győr,Pécs,stb

Kedves "képviselők" így dolgozik a Magyarok egy része havi 80-120 ezerért,ugye megér Nektek egy napot,hogy tisztában legyetek vele.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr76956077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása