HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.01.15. 17:17 program készítő

KI KELL LÉPNI AZ EUBÓL--AZONNALI NÉPSZAVAZÁST

Az L.C.M álláspontja szerint megérett az idő a megerősítő népszavazásról.Az egyetlen párt vagyunk amely ki meri mondani.

1,Kilóra veszik meg az EU képviselőket akik nem a Nép,hanem saját pártjuk csicskásai(pár forintért az any... is eladnák.

2.A fideszt amerika megveszi (pár nap múlva bejelentés),direkt írtuk kisbetűvel az amcsiknak talán az indiánok életével kellene foglalkozni meg génhamisításukkal,aztán a kínzásokkal,lehallgatásokkal.

3,Az ellenzéki celeb politikus azt mondja papíron csak 300 millió dollárral támogatja az amcsi szövetséges a pártját--és mennyivel a családjaitokat.?és még büszke is rá.

4.Az eu a hátad mögött adja el a közös európai érdekeket az amcsiknak,csak a nagyhatalmaknak jó legyen,az L.C.M. szarik rá,hogy egy audit visznek-e eladni amerikába vagy sem,jó-e a németeknek vagy sem,a Magyar érdekeket nézd te politikusnak nevezett valaki(mindenki hozzon magával egy szar embert építsünk pártot-mondta anno vvrezsi)

 

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr557077215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2015.01.15. 17:37:32

Mit kíván a Magyar Nemzet! Új 12 pont!

1. Minden választásra jelölt előzetes átvilágítását!
2. Aki a MSZMP ben, tisztséget betöltő, besúgó, privatizáló, haszonélvező volt, nem jelölhető!
3. Kettős állampolgárságú, szabadkőműves, galíciai gyökerű, ne legyen jelölhető!
4. Akinek ilyen tudomására jut, jelezni köteles!
5. A jelölő, jelöltjéért felelősséget vállalni köteles!
6. Az utólag kiderült, választásra alkalmatlanságnál, lemondatni, visszahívni, tisztségétől megfosztani! Közéleti választott tisztségtől eltiltani!
7. Amely választott tisztség viselőjére tudatos hazugság ténye rábizonyítható, tisztségéből felmentendő! Országgyűlési képviselő, állami tisztséget betöltő!
8. Agyagi visszaélés, korrupciós juttatás adása- elfogadása, állásvesztéssel büntetendő!
9. Komoly, és tisztességes vagyon elszámoltatást! Ha bevallott, adózott jövedelme, és gazdagodása között különbség van!
10. A nem indokoltforrású vagyonszerzés elkobzandó!
11. Közbeszerzésnél párt, vagy rokoni szimpátiájú előnyhöz juttatás, vizsgálandó, büntetendő legyen!
12. Közéleti, választott, tisztségviselő erkölcsi kódex megalkotása betartás ellenőrzése!

Szúrófény 2015.01.15. 17:38:53

Eurónarkózis
(idejében szóltam: 1994-ből Demokratában)

Hat éve tart a bódítás: Európa majd mindent megold nekünk, helyettünk. Csak feléjük kell menetelnünk, be kell lépnünk. Mindenki jó lesz, szép lesz, gazdag lesz. Európa maga a mennyország a mezítlábas pusztaiaknak!
Ez az Európa-narkotikum máris feloldotta a józanész gátlásait. Mintha a szocializmus is ehhez hasonló rózsaszín ködök felé csábított volna bennünket: egészen a pofára esésig! Most mégis, még nagyobb vehemenciával vetik magukat az új délibáb után. A bódító szerek utáni beteges vágyódással, méregszomjúsággal.
Csodálatosan hat az Európa-altató. Minden kételyt és kétkedőt elaltat, érzéstelenít minden fájdalmas következménnyel szemben. Persze minden nap tart az altatás, amely a tudat teljes kikapcsolásával, és a valóság iránti érzéketlenséggel jár. Európa a bódítók (bódultak) szerint olyan buta, hogy nekünk akar jót, a maga kárára. Tenyerén hordoz majd bennünket, munka nélkül, követelmények nélkül, mint mi tesszük ma a kisebbséggel, akkor is, ha mi belé gebedünk.
Félő, hogy a valódi európaiak nem ismerik, és nem veszik be a nekünk adagolt kábítószert!
süti beállítások módosítása