HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.01.17. 05:35 program készítő

Jókora drágulás jön: mit adnak nekünk a svájciak? avagy mit lopnak el?

Jókora drágulás jön: mit adnak nekünk a svájciak?

(ugyan már mit adnának?-maradt még a zs..ellopott pénzéből a svájci bankokban?)

Mindemellett rengeteg ismert svájci cég termékei megfordulnak még Magyarországon. A teljesség igénye nélkül ilyenek például:

Holcim (a világ vezető cement-, kavics- és betongyártó vállalatainak egyike,3 Magyar Cementgyár tönkretevője,Matolcsy kartel egyike)

 


Omega (óra; a Swatch Grouphoz tartozik)
Schindler (liftgyár)
Swatch Group AG (holding, magában foglalja a Swatch órákat is)
Syngenta (növényvédő szerek)
Victorinox (svájci tiszti kés)
Wenger (kés)

 

A svájciak problémája tehát világos, a megoldás azonban brutálisra sikeredett. A frank közel 30 százalékot erősödött percek alatt, elpusztítva minden ellene szóló határidős és opciós pozíciót. A határidős devizakereskedés szabályai miatt a kezdeti erősödés kiütötte az első stopokat, ezek további frankvételeket generáltak, amelyek kiütötték a következő frontvonalon felsorakozókat és így tovább, mindaddig, amíg minden elégett, ami éghető és a kereskedési rendszerek leálltak. A közlemény részleteinek elemzése után néhány órával hiába korrigált az árfolyam, a piknikezőket és a teheneket már hiába keressük...

 

L.C.M álláspontja szerint a Svájci jegybank így kezdi visszaszedni az anno zsi... ellopott pénzeket,titkos bankszámlák,háborús pénzek srb.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr437081277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása