HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.02.17. 10:22 program készítő

Vigyázz VVRezsi Putyinkával!

Egy oktatási és egészségügyi tárcaközi egyezmény, egy kormányközi megállapodás a 2015-ös úgynevezett "diplomáciai naptárról" (ez írja le részletesen, mikor, milyen orosz-magyar találkozók legyenek idén), és a kazanyi magyar főkonzulátus korábban már bejelentett megnyitásáról szóló szerződés - információink szerint ezeket írhatják alá a két kormány képviselői Vlagyimir Putyin orosz elnök keddi budapesti látogatásakor.

NA ENNEK A FELE CSAK KACSA.ellenben  van ennél sokkal rosszabb is

:Visszakapjuk Erdélyt stb amennyiben támogatjuk Putyint abban,hogy megtámadja a Román haditengerészet flottáját(a módja roppant egyszerű--ezt a tovaris intézi úgyis,majd ráfogja valakire.)Most lehet majd megtudni hova is tartozunk igazán Európához vagy a Keleti Egyesült Államokhoz.

L.C.M álláspont:

Addig amíg a jelenlegi celeb csoportok csak Paks miatt tüntetnek--az jó,legalább nem gondolkodnak.,szereznek egy kis koldult lóvét akinek még van,aztán elmászkálnak vagy 2000-en az utcán.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr807182421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása