HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.02.19. 18:54 program készítő

Vasárnapi munkavégzés--februári

'Munka Törvénykönyve szerint a munkavállalót hetente két pihenőnap illeti meg. A heti pihenőnapok célja, hogy biztosított legyen a munkavállalók rendszeres regenerálódása, kikapcsolódása. Ennek egyik garanciája az is, hogy – legalábbis főszabály szerint – hat munkanapot követően egy heti pihenőnapot be kell osztani. A vasárnapnak a pihenőnapok szempontjából különös jelentősége van. Ez egyrészt abban áll, hogy vasárnapra nem minden munkáltató oszthat be munkaidőt, ennek ugyanis speciális feltételei vannak. Másrészt, a vasárnap is foglalkoztató munkáltatónak is kötelezően havonta egy alkalommal a pihenőnapot kell beosztania vasárnapra."

Február 2-3 szabadnapra esett a 6+2-es munkácskarendben(elírt változat ,túlságosan nem akartam elrontaní).akkor februárban mikor esik szabadnap vasárnapra--majd ha piros hó esik.

A fideszesek nem érdemlik meg a szép magyar helyesírást(pl használtcsíkkpiac,bugyuta dönerpiac,fohlmarkt,berlinifalazat,parizerstrassze,,és ezen nem is változtatunk.Ők  még írni sem tudnak csak lopni(NGM,Minisztériumok,Orbánc stb.)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr687189901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása