HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.02.21. 16:28 program készítő

Vörösiszap 2015

A jó hír: egy kormányrendelet szerint az állam kifizeti a felszámolás alatt álló Magyar Alumíniumtermelő és Kereskedelmi Zrt. (Mal) helyett a vörösiszap-katasztrófa áldozatai által igényelt nem vagyoni kártérítést. A rossz: kérdéses, mikor és mennyi pénzt látnak majd ebből valójában a károsultak.gy csütörtöki kormányrendelet értelmében ugyanis a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium költségvetésében a magán- és egyéb jogi személyek kártérítésére elkülönítettek egy 55 milliós keretet.

 

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium--Ezek voltak az elsők akik törvényt sértettek az L.C.M ellen,próbálták elkenni a hibájukat,a környezetvédőjük rendesen benne volt.

Mal gyakorlatilag fizetésképtelen

 

Az első cikkeinkben ott a 2010-es Növekedési Tervünk-az Orbán Osztag emberei inkább a lakosságot veszélyeztették és a MAL-t zárták be.

Az úgynevezett képviselők--azok még annyit sem érdemelnek,hogy a nevüket említsük (plakátpatkányok filmzene)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr277194607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása