HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.03.21. 08:04 program készítő

Válasz a fidesz bloggernek

Tisztelt fidesze szimpatizáns,egyben blogger!

Nyugdíjpénz Ön szerint eszébe juthat másnak is nem csak az L.C.M-nek

Rezsi :Eszébe juthat másnak is

0% munkanélküliség::Eszébe juthat másnak is.

Az L.C.M válasza: A Növekedési Tervünk már akkor Orbán és az Nemzetgazdasági Minisztérium előtt volt,amikor az embereitek Brüsszelben az államcsődről beszéltek.Amennyiben már a tervünk előtt SAJÁT FIDESZES elképzelés lett volna,akkor lehetne mondani,hogy nem az L.C.M tervét majmolják. 

Feladó:
egressy péter egressyp@citromail.hu
Címjegyzékbe vele!
Címzett: orbanviktor@orbanviktor.hu
Tárgy: Vörösiszap biztonságos megsemmisitése
Érkezett:
2010.10.11 18:47

 

 

Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke egy debreceni konferencián csütörtökön egyebek közt úgy fogalmazott: a jelenlegi cél a közvetlen államcsőd elkerülése, és "a krízis időszakára" egy átmeneti, legfeljebb két évre szóló forgatókönyvet kell megalkotni. Varga Mihály, a gazdasági tényfeltáró bizottság vezetője szerint pedig Magyarországon "gazdasági vészhelyzet" van.

Szijjártó Péter emlékeztetett arra, hogy az államcsődről Gyurcsány Ferenc volt kormányfő beszélt mintegy két évvel ezelőtt. "Sőt mi több, döngette a mellkasát, és büszke volt rá" - tette hozzá.

Brüsszel azt mondta Magyarországnak, hogy a magánnyugdíjpénztárak államosítása nem tetszik az Európai Uniónak. Ezért az ilyen megoldást betiltja, törvényt hoz arról, hogy a hárompilléres nyugdíjrendszert ne lehessen kétpilléressé visszaalakítani ezután sehol. Az új szabályozás legkorábban jövő év augusztusában vagy szeptemberében léphet életbe, és természetesen nem lesz visszamenőleges hatálya, vagyis Magyarország nem büntethető sem most, sem később. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter ezt nevezte a magyar gazdaságpolitika diadalának. Végül is abban igaza van, hogy örülnünk kell annak, hogy nem büntetik meg az országot, hiszen már csak az hiányozna nekünk, hogy Brüsszel is büntessen. Elég nekünk a Moody's is, amely ugyanarra a következtetésre jutott, mint Brüsszel, szintén nem tartja eredményes és helyes eljárásnak a nyugdíjpénztárak vagyonával tüntetni el a költségvetési hiányt, ahelyett, hogy valós reformokkal érnék el a kiadások csökkentését. A hitelminősítő azonban büntetett. Hétfőn az országot minősítette le, bóvli közeli kategóriára, kedden pedig Budapestet és még 7 magyarországi bankot is.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője hozzátette: Szili Katalin miniszterelnöki megbízottként tevékenykedik, és Orbán Viktor megtiszteltetésnek tartja, hogy együtt dolgozhat vele.

 

kep0eee1.JPG

 

Nem küldtek semmilyen választ,inkább a HOLCIM és az osztálytárs által LEBONTATNAK EGY MAGYAR KEZEK ÁLTAL ÉPÍTETT GYÁRAT,ezzel a 0% MUNKANÉLKÜLISÉG kidolgozott tervét döntik porba..30 nap állt rendelkezésre a válaszadásra--tőrvényt sértettek.

A 2014-es választás előtt megkerestük az összes jelenlegi ellenzéki pártot:

Egyetlen párt írt vissza a személyes találkozóra a DK,de sajnos csak azért hívtak eggyel többen legyenek akik meghallgatják:a pártnak azért kell utcán tartani a fórumot,mert nincs 50 ezer forintjuk bérelni a termet.

kep0eee_00121.JPG

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr857288101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása