HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.03.31. 08:01 program készítő

A Pulykás Magyar kezdeményezte az Országgyűlés feloszlatását

Nem szükséges patikamérlegen mérlegelni, hogy melyik, rendszerváltás utáni brókerbotrány a súlyosabb, mert jelen esetben annak bűnszövetkezeti jellege a döntő. Azt gondolhatnánk, hogy „egyszerű állampolgárként” nem érthetjük meg, hogyan is folyik és zajlik le egy bedőlés és pénzkimentés

Határozati javaslatban kezdeményezi az MSZP, a DK, az Együtt és a PM a parlament feloszlatását és előre hozott választások kiírását – jelentette be Szabó Tímea.

L.C.M

1) A törvény előtt mindenki egyenlő. Minden ember jogképes.

 

 

Az L.CM javaslata az Országgyűlés feloszlatása előtt a PÁRTOK OSZLASSÁK FEL MAGUKAT,és alakítsák át az alaptörvényt.

1-Országgyűlésbe csak független képviselőket lehet választani

2-Ügynöklistát  nyilvánosságra hozni

3-Az esküt szegő képviselőket eljárás alá vonni

Indoklás:

A mai Magyar állapotért a kormány és az ellenzéki pártok felelősek együttesen.Minden parlamentbe juttatott egyed.A választók nem bólogató Jánosokra szavazott,hanem képviselőkre akik a választópolgárokat képviselik,nem pedig egy párt  embereit.Nem kell a külföldi segítséggel parlamenti székbe ültetett egyed.

1-a választók már olyan képviselőkre szavazhatnának akik a parlament oldalán előre elkészített,folyamatosan nyilvántartott vagyonnyilatkozattal rendelkezik.Minden a képviselőnek járó járandóság nyilvános 

2-Népszavazás minden évben lehetséges a kőtelező ADÓBEVALLÁSSAL együtt külön megcímzett borítékban..Ingyenes népszavazás kiterjed a képviselő visszahívására is.(megfelelő aláírás megléte esetén)A választási bizottságnak kötelessége a népszavazási kérelem javítása kapcsolattartás mellett.

 

A TÖBBIT MÁR LEÍRTUK

2010 ÓTA AZ L.C.M AZ EGYETLEN AKINEK KIDOLGOZOTT VÁLASZTÁSI PROGRAMJA VAN,A KORMÁNY ÉS AZ ELLENZÉKI PÁRTVEZETŐKNEK IS ELKÜLDVE BIZONYÍTHATÓAN.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr1007322286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása