HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.06.08. 16:52 program készítő

Plakátháború 2015

fidesz1_1.jpg

 

egyutt10.jpg

 

Az Y-GEN Egyesület bemutatja
_KILÁTÓ AKADÉMIA – A KÖZÉLETI VEZETŐKÉPZŐ_

Mi, az Y-GEN tagjai, hiszünk abban, hogy lehetőségünk van az alapoktól újragondolni a magyar közéleti szerepvállalás formáit. A Kilátó Akadémiát azzal a céllal indítottuk útnak, hogy közéleti vezetőket, saját közösségük problémáinak megoldására sikeresen vállalkozó fiatalokat képezzen.

Ennek első állomásaként tavaly augusztusban egy nyári egyetemet szerveztünk Bánkon (bővebben itt, itt, itt és itt). Az önkormányzati választásra készülő fiatal jelöltekkel és aktivistákkal helyi problémákon és közpolitikai megoldásokon dolgoztunk, illetve meghívott vendégeinkkel helyi és országos szinten is a Magyarország számára lehetséges megoldási irányokról gondolkoztunk.

Hiszünk abban, hogy sok kicsi sokra megy. Szerintünk az országos társadalmi problémákon is lehet javítani kicsiben, önszerveződő módon.Ha megértjük azok összefüggéseit, szétválasztjuk a látható tüneteket és a valós okokat, eljuthatunk az igazi, működő megoldásokig. Hisszük, hogy mindig #vankilátás.

Ha egyetértesz velünk, ha Te is szívesen kipróbálnád magad közösségi problémamegoldóként, és szívesen részt vennél egy izgalmas és hasznos tudást átadó programban, illetve elmúltál 18, de nem múltál el 30 – a Kilátó vezetőképzőjét neked találták ki!

A hivatalos regisztrációt jövő héten nyitjuk - addig is osszátok, szóljatok a haveroknak, kérdezzetek minket!

Amit a legjobb pályázóknak nyújtunk:

_ valós magyar esettanulmányok feldolgozása

_ problémamegoldó, probléma-strukturáló, kommunikációs készségek fejlesztése

_ interaktív tanulásra épülő feladatok (viták, szimulációk, kis csoportos munka)

_ friss, inspiráló közéleti szemléletmód vezető szakértőktől

_ egy egészen új közösségi élmény

_ mentorprogram, coaching

_ a társadalmi problémák közgazdaságtani, jogi, szociológiai, történeti összefüggései

_ a képzésen való részvétel és a záró tanulmány sikeres leadása után Kilátó Diploma megszerzése

_ gyakornoki lehetőség

A program márciustól májusig, tíz szombati workshopból és néhány online is követhető hétközbeni előadásból áll majd, ezek helyszíne Budapest.

Keressetek minket bármilyen kérdéssel, visszajelzéssel az ygenegyesulet@gmail.com címen!

Üdv,

az Y-GEN Kilátó Akadémia csapata

Együttműködési megállapodást kötött egymással hétfőn az Együtt - a Korszakváltók Pártja és az Y-GEN Egyesület, amelynek értelmében az egyesület a párt társult ifjúsági szervezeteként működik.

Gratulálunk Pataki Márton egyesületi tagunknak, hogy szombaton megválasztották az Együtt Országos Politikai Tanácsának egyik alelnökévé, és hogy a tv-ben sem jött zavarba a kérdésektől.

"Szigetvári Viktor azt is mondta, büszke arra, hogy hozzájárulhatott ahhoz, hogy Karácsony Gergely zuglói polgármester, Jávor Benedek pedig EP-képviselő lehet, mert nem jutottak volna el ezekbe a pozíciókba az Együtt politikája, aktivistái és az Együtt által elvégzett, nulláról való építkezés nélkül."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr537526884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása