HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.09.06. 22:11 program készítő

Nicsak! ki beszél most

L.C.M -Orbánnak csak köszönhettek,mert a  Holcim bankotokkal már régen ki lettetek volna tiltva Magyarországról.Emlékezzetek Venezuelára.

 

SonntagsBlick: Mr. Levrat, ami ennél is fontosabb: egy választási győzelmet a párt és a számlát a balközép többség a Bundesrat?
Christian Levrat: Mindkettő egyformán fontos. Ez körülbelül hét szavazattal az Egyesült Szövetségi Közgyűlés. A vetítés a haladó erők annyira vékonyra. Ha elveszítjük, vesz egy banda jobb SVP és az FDP. Ezután a sikeres munkáját ebben a jogalkotó tönkretenné.
A CVP, akkor nem várhatunk segítséget. Előrejelzések nem sok jóval kecsegtet a párt.
Ez nem lenne velem. Korábban az FDP volt a koalíció oka. Ma már a kereszténydemokraták, a koalíció a kompenzáció.
Mit értesz?
A legújabb példa a javasolt növekedése AHV hely, amit megnyert. Ez csak annak köszönhető, hogy szövetséget kötött a CVP. Ugyanez vonatkozik az energiaár forradalom, illetve megszüntetése banktitok - minden projekt volt a koalíció a kártérítés.
Egy dolog világos: azt akarják, hogy BDP szövetségi tanácsos Eveline Widmer-Schumpf reelect. De mi történik, ha azok már nem versenyez?
Akkor főnökei CVP, BDP és a GLP kell - Christophe Darbellay, Martin Landolt és Martin Bäumle - húzza össze. Ez a hely tartozik a közepén. Nem engedhetjük meg, hogy a két jobboldali pártok uralják az összes többi. Az elnök a központ felek bemutatni a közös jelöltet, aki szintén általunk elfogadott - és azután kiválasztva.
Azt tervezik, hogy szakítson a számtani összhang legyen. Nyolc évvel ezelőtt, a baloldal választotta a Widmer-Schlumpf egy SVP helyettesíti Blocher. Most beszélünk érdemi összhang legyen. Mi változott?
A SVP! Ő radikalizálódott. Ezek ellen fordult a menekültek, az emberi jogok kérdését, és a Ueli Maurer a Szövetségi Tanács, amely folyamatosan megsértette a kollegialitás. Több interjúban azt kérte a visszahívását Widmer-Schlumpf. Egy ilyen párt nem szabad jutalmazni egy második helyet.
Ön bashers! Tényleg azt hiszed, az ország jobb helyzetben van, amikor a lakosság negyede nem megfelelően képviselteti magát a Bundesrat?
A legnagyobb párt kell a megfelelő képviseletet a kormány. De az SVP már elveszítették azt a jogukat, hogy a kettős képviselet. A legtöbb FDP és SVP a Bundesrat lenne nagyon un-svájci és aláásná a politikai kompenzációs rendszert.
Majd nyomja meg a SVP az ellenzék?
Ezt kell eldönteni az SVP magát. Mi nem akarom, olyan feltételek, mint jelenleg Magyarországon. Ha a SVP nyeri a választásokat, Svájc holnap ma Magyarországon. Akkor nálunk a politikai elszigeteltség, az önzés és emberkerülés lenne irányadó. Nem akarom, hogy a menekültügyi politikával, mint Magyarországon.
A magyar menekültek futott az autópályán a nyugati. Mit tehet a svájci politikában?
Kohéziós kifizetések Magyarországra kell állítani azonnali hatállyal! Amíg elnök Orbán Viktor nem tartja tiszteletben az emberi jogokat, amelyekre Svájc fizetni az alapok tartozik egy zárolt számlán. A pénz kell, hogy részesüljenek a biztonságos menekült útvonalakon, amelyeket az emberi jogi szervezetek. Azt is meg kell, hogy tegyen további szankciókat figyelembe. Például belépési korlátot Orbán és klikkje. De a keresztény politikai pártok feladata.
Miért?
A Fidesz Orbán amelyik ugyanabban a párt Unió
Angela Merkel, Jean-Claude Juncker, és Christophe Darbellay a - nevezetesen az Európai Néppárt. Ezek a pártok nyomást kell gyakorolnia Orbán és népe.
Miért most olyan nehéz Magyarország ellen?
Mert szögesdrót kerítések épültek, telepített és a menekültek már nem kell regisztrálni. Sok a káosz a Balkán-útvonal a felelőssége tartozik. Nincs többé Dublin Falls Magyarország, Görögország és Olaszország vissza létre: Svájc felhívja a SP. És nem csak körében a szíriaiak. A menekültügyi rendszer ezen országok egyszerűen nem működőképes.
De kritizálta az országot: Az emberek fognak meghalni az Égei- és a Földközi-maradék.
15 évvel ezelőtt a koszovói válság, dolgoztam a menekülteknek nyújtott támogatás. Én voltam a táborokban Albánia északi. Láttam a nők és gyermekek próbál jönni Svájcba. Itt az ideje, sikerült, Svájc meggyőzni őket, hogy nyissa meg a határokat. Így a nők és a gyerekek is legálisan lépnek. Vettünk 60 000 menekült évente. Ma már csak 29 000. A lakosság sokkal nagyvonalúbb, mint az én. Meg kell nyitni a legális bevándorlás útvonalakat. A nagykövetségről menedékjogot, az interneten keresztül UNHCR mintegy családegyesítés.
Az Ön frakcióvezetője Andy Tschümperlin mondja menedékjogot "nem központi kérdés az SP."
Az SP veszi a felelősségét és szerepét a menekültügyi rendszer a szövetségi elnök igaz egészen az önkormányzatok. Mi nem teszünk, azért kampányol, és polémia a hátán menekültek. A helyzet drámai. Európa hamarosan elveszíti a lelkét. Visszaél a helyzetben a választási kampány, méltatlan. Az idő a puszta szöveggel jön: a határok nyitottak, a kapacitás a svájci meg kell erősíteni.
Vannak Európában szolidaritás hulláma. Sok svájci korábban kritikus bevándorlást. Milyen visszajelzést kíván a jelenlegi választási kampány?
A hangulat meg van döntve. Úgy érzem, sokkal szolidaritást. Az emberek látták, hogy ez nem a polémia, hanem hogy valóban szükség van a védelem. Svájc mindig nagyvonalú ilyen helyzetekben. Találkoztam az úton ide Seisler Mass egy férfit Gifers, ahol a Erstaufnahmezentrum tervezik. Azt mondta, hogy tombolt, mint a központ jelentették be. Ma büszke volt, hogy a Sensebezirk hozzájárul.
Jövő szerdán van a Nemzeti Tanács a menekültügyi moratórium vitát.
Remélem, hogy a SVP elszigetelt marad ezzel a radikális kereslet. Az még a jövő zenéje, hogy követjük Magyarország példáján -, vagy folytatjuk a humanitárius hagyományt. A történelemkönyvekbe, a fotó a halott szíriai fiúk a török ​​tengerparton illusztrálják az időnket. Mi lesz megmagyarázni a jelenlegi politika gyermekeink és unokáink.
A választási kampány során, nem volt elsősorban a menekültügy és sauglatte videók. Ha a politika továbbra is eltompult?
Európában talán tapasztalható a legdrámaibb szakasza a háború után - és a Svájci felek felülmúlni egymást a dial-Chilbi, tombola és ostoba videók! Vannak pártok, akik lekésik találkozó történetét. Egy olyan korban, ahol a vonatok menekültekkel teli járják be Európát, hogy milyen típusú a SVP, hogy egy bohózat videót szövetségi és egész pártvezetés. Ők nem nagyon közel! A jelenlegi helyzet szükségessé teszi komolyság és a professzionalizmus, hogy én teljesen hiányzik a választási kampányban.
Ők eltúlozni. Ön nem csak féltékeny, mert te ünnepli jövő szombaton a Turgi a csontszáraz választás előjáték?
Örülök, hogy nem csatlakozott a cirkusz. Bohócok rengeteg. Szándékosan választottuk szimbóluma a választási kampány. Találkozunk szeptember 12-én, a társaság létrehozásának időpontja demokratikus Svájc 1848-ban Így vagyunk ellenpontjaként a feudális Svájcban 1291 hogy Marignano. Mi felhívni a svájci, mint egy híd, mint egy csere, a svájci kohéziós Európában.

http://www.blick.ch/news/politik/wahlen2015/christian-levrats-plaene-fuer-die-zeit-nach-eveline-widmer-schlumpf-ihr-sitz-gehoert-der-mitte-id4140329.html

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr17765896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása