HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2016.11.09. 10:00 program készítő

Ezért nem engedett VVRezsi a Jobbik nyomásának letelepedési kötvény ügyben

Orbán Viktor egy angol nyelvű posztban gratulált az amerikai elnökválasztás eredményéhez.Várakozásának megfelelően Trump nyert,ezzel megnőttek az Amerikában ELADHATÓ MAGYAR letelepedési kötvények lehetőségei.

- A Jobbik szerint "az a hazaáruló, aki pénzért terroristát is beenged!"

L.C.M:A terroristák nem fognak fizetni,német vagy belga igazolvánnyal ingyen bejöhetnek a határon át!

-Kósa Lajos száját elhagyta a legváratlanabb kijelentés: Gyurcsány a legbecsületesebb ellenzéki!

L.C.M.:Lajcsi éppen beleillik a DiliKommandó emberei közé,kérdés kit rúgjanak ki miatta.

-De összességében a Jobbik veszített a népszerűségéből az utóbbi időben, ezért is akartak most egy keményebb fellépéssel visszakerülni a választóik tudatába. Hangsúlyozzák, hogy ők nem egy fidesz fiókszervezet.

L.C.M.:Nem fiókszervezet csak fideszes vezeti,az alapítókat meg sorban kirúgják.(S.Lajcsika könyvét fogják népszerűsíteni a választási kampányban)Mondjuk erre a könyvre kíváncsiak lennénk.Szerintünk nem fog kitálalni a besúgós időszakról,asszonyverésről,számlagyárról stb)

A Magyar Narancs értesülései szerint Pharaon egyik cége vásárolt tavaly októberben a Kútvölgyi út és a Cinege út között, Orbán Viktor házával szemközt egy 573 négyzetméteres villát.

"Ghaith Rashad Pharaon körözés alatt áll, hogy csalás és sikkasztás vádjával bíróság elé állíthassák az Egyesült Államokban"

L.C.M..Ne hülyíts már Bin Ladent meg a Vöröskereszt találta meg mi!(Egyébként biztos Jordániában akar letelepedni Orbán a 2018-as elvesztett választások után,Kanadában nem adják meg neki pénzért sem a letelepedést.)Ehhez persze kellene az L.C.M. választási programjából az a törvényjavaslat amely a PÁRTELNÖKÖKET ANYAGI  FELELŐSSÉGRE LEHET VONNI A MANDÁTUM LEJÁRTA UTÁN.

NE FELEDJÉK !VAN ALTERNATÍVA MAGYARORSZÁGON,DE AZT NEM PÁRTNAK HÍVJÁK,HANEM KÉPVISELŐI MUNKÁSOKNAK.  L.C.M 2014

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr6811944631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása