HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2018.01.22. 08:21 program készítő

STOP S@ROS

Nyilvánosságra hozták a STOP Soros törvénycsomag javaslatait, ezeket bárki véleményezheti a Kormány.hu-n keresztül. Az előterjesztés lényege, hogy felszámolják a migráció szervezését és finanszírozását.

A. Törvény az illegális migrációt támogató szervezetek társadalmi felelősségvállalásáról

Ez arról szól, hogy a migrációt propagáló és az illegális határátlépőket támogató szervezeteknek regisztrációs kötelezettségük lesz. Mindez nem büntetőjogi eszköz, csupán az ilyen szervezetek működésének átláthatóságát biztosítja.

B. Törvény a bevándorlási finanszírozási illetékről

A javaslat szerint a bevándorlási finanszírozási illeték a közös társadalmi felelősségvállalás része. Magyarország határai védelmére a költségvetésből több száz milliárd forintot áldoz, azok a szervezetek pedig, amelyek a migrációt segítik a költségvetésnek kárt okoznak. A bevándorlási finanszírozási illeték mértéke a külföldről származó pénzbeli, vagy vagyoni jellegű juttatás 25 százaléka.

C. Törvény az idegenrendészeti távoltartásról

Ennek lényege, hogy olyan szabályozást teremtsenek, amely megteremti az ország egyes területeiről való távoltartás szabályait olyan személyek esetében, akik Magyarország nemzetbiztonsági érdekeit sértik. Ez az eljárás "idegenrendészeti távoltartás" név alatt futna. A távoltartás azokkal szemben rendelhető el, akik az illegális migránsok Magyarországra történő jogszerűtlen belépését és tartózkodását segítik, vagy akik ezen szervezeteket finanszírozzák.

 

Az L.C.M. annak idején megírta S@ros Georgi embereinek listájából a vezető embereket.

PL.: az a németből hazatérő lány aki a migráns szerelmét akarta Magyarországon keresztül németbe vinni.

PL :Az a politikusnak nevezett valakit a franciáktól küldték haza,hogy felélje tartalékait és zavart keltsen idehaza. 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr4313593839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása