HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2018.01.14. 22:00 program készítő

Amennyiben az L.C.M. nyeri a választásokat,több kormánytag háziőrizetbe kerül

Amennyiben az L.C.M. nyeri a választásokat,több kormánytag házi őrizetbe kerül!

Orbán a vörös-iszap katasztrófa miatt(emlékeznek annak idején két héttel a katasztrófa előtt látogattak a helyszínre)szerencsére a nemzetgazdasági minisztérium levele mentve van.Hiába távolították el a környezetvédelmi biztosukat a tragédia a lelkükön száradt.

A magyar cégek LEBONTÁSÁÉRT és kormányközeli cégek helyzetbe hozásáért több kormánytag együttesen felel.A nevek az L.C.M. tulajdonában vannak.

Az nem igaz,hogy titkolják az L.C.M. létezését,hiszen minden PÁRTVEZETŐ igazoltan megkapta az e-mailokat a parlamenti hivatalos e-mail címükre!(levelezések mentve 2010-től)

Az L.C.M. alapítójának telefonszáma nyíIvánosan kikérhető A NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUMBÓL.

Az aki részt vett a MAGYAR CÉGEK eladásában és külföldi kormányközeli cégek által LEBONTOTTÁK a gyárakat a KORRUPCIÓ miatt letöltendő börtönbüntetést kaphatnak.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr6213576093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása