HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.04.08. 16:46 program készítő

2015-ös tapolcai időközi választás tétje

Szerintünk csak annyi,melyik Bólogató János fogja a parlament wc ajtaját becsukni a másik után.

Lasztovicza Jenő, fideszes országgyűlési képviselő halála miatt kell április 12-én új voksolást tartani

Már megint az állam pénzével kell játszani és kihúzni egy nevet az 5 párti szimpatizánsoknak.A szavazók 45%-át abszolút nem érdekli melyik jelenlegi parlamenti párt jelöltje győz.

Az L.C.M. inkább a lemondást tartaná indokoltnak--legalább az összes ellenzéki párt képviselőjének egyszerre kellene lemondani,hiszen egyszerre is teremtették meg a fidesz szekta létrehozását.Ezek 2014-ben egy normális programot nem tudtak kidolgozni,emberileg alkalmatlanok a szavazók érdekeit képviselni,ha lenne törvényileg VISSZAHÍVÁS,már senki nem ülne a parlamentben,mint képviselő.Hazaárulók,csalók,ügynökök,és még lehetne sorolni a jelzőket a Gombnyomagató Egyedekre,akik még azt is képtelenek megjegyezni melyik gombot kellene megnyomniuk.

Kíváncsian várjuk most lesz legalább 1000 szavazat vagy csak megint 800 mint Veszprémben,de ez is majd a hírekben elsöprő fölénnyel lesz tájékoztatva a fizetett alapítványi pénzükkel együtt.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr97350942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása