HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2018.04.11. 18:08 program készítő

Még pár napja maradt S@ros Györgyinek a kitíltságig

Szombaton a bekamerázott hódmezővásárhelyi tesco parkolóból indulnak a buszok a budapesti valamelyik tüntetésre(a vasárnapi vagy szombatira) végül is szombatra.

Ez lesz Makizaj utolsó dobása is,ezek után Tétényire tényleg szüksége lesz!(Az tény a fidesz feláldozta vásárhelyt,hogy a választásra nyerési esélyt ajánlottak.Szép trükk volt,ezért nem tudhattuk meg a G-NAP igazi álláspontját,(az AZERI PÉNZEK VISSZAOSZTÁSA MIATT TÖRTÉNT vagy megrendezett baráti segítség),amit tudni lehet a közpép igen sok pénzt kapott azerből.

A CEU menni fog Bécsbe.

Nem lesz egyneműek házassága.

Az első hivatalos eredmények este tizenegy óra magasságában kezdtek befutni, és ezzel párhuzamosan – a Google Trends adatai alapján – rohamosan nőni kezdett az érdeklődés egyetlen téma iránt, ami nem más, mint a kivándorlás.Na persze hozzatok még több ukránt a nyakunkra.

Az L.C.M. már többször megírta:

Sárváron a termelésben már nagyon sok a gép, amelyen egy hónapja még magyarok dolgoztak most pedig csak ukránok. Sokan még a minőséget és normát sem tudják teljesíteni, ennek ellenére sok tekintetben előnyt élveznek. Például a szállásukon meleg étkezést is kapnak, míg a külsős magyaroknak csak a szállás jár, étkezés nem.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter 2016 nyarán karolta fel az MGYOSZ tervét, mely szerint a hiányszakmák esetében EU-n kívüli, szakképzett munkavállalókat lehetne behívni az országba.
Az NGM 2016 júniusában egy debreceni cég, a Horizon2020 Nonprofit Kft. számára 450 millió forint támogatást adott ukrán munkavállalók "Magyarországon történő foglalkoztatásának elősegítése" címén - emlékeztetett korábban a Magyar Nemzet. A társaság 2017. december 31-ig összesen 5250 ukrán állampolgár munkába állítását vállalta a minisztérium megbízása alapján. Az NGM ugyanakkor még idén sem árulta el, hogy a cég hány ukrán dolgozót hozott az országba. A vállalkozás 2018-ra nettó 125 millió 774 ezer forint összértékben hirdetett közbeszerzést ugyancsak ukránok foglalkoztatása kapcsán.A Horizon2020 Kft. Fiák István ügyvéd - egyebek közt iskolaszövetkezeteket és munkaerő-kölcsönzőket tömörítő céghálózatához, a Tócó-Pece Kft.-n keresztül pedig Kósa Lajos tárca nélküli miniszterhez kötődik.

EZ CSAK EGY A SOK KÖZÜL CÉL A MAGYAR DOLGOZÓK BÉRÉNEKEK LETÖRÉSE

A MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVÉNEK MEGSÉRTÉSÉVEL.

 

Az L.C.M. ÁLLÁSPONTJA 2014.

MAGYAR KEZEK ÁLTAL ÉPÜLT GYÁRAK BONTÁSÁNAK MEGTILTÁSA

NEM A KÁVÉGÉPET,HANEM A MUNKAERŐ KÖZVETÍTŐKET KELL BEKÖTNI A NAVHOZ

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr4713826738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása