HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.05.08. 08:48 program készítő

Hírmorzsák május 8

Peking és Budapest között létrejött légi összeköttetés
---Szabó László, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára szerint a Peking és Budapest között létrejött légi összeköttetés kapu lehet Kínának Európa és Európának Kína felé. A két város között május 1-jén nyílt légi összeköttetés, az Air China légitársaság Peking-Budapest járatával.
L.C.M.--Jöhetnek közvetlenül a Kínai MUNKÁSOK
--------------------
Konzultációsorozat
---Vásárhely 2020 elnevezéssel gazdaságfejlesztési konzultációsorozat indul Hódmezővásárhelyen, a következő hetekben az önkormányzat a város jövőjéről szeretne párbeszédet folytatni a lakosokkal - ismertette a település polgármestere csütörtökön.
Almási István (Fidesz-KDNP) a sajtótájékoztatón elmondta: szeretné, ha az emberek elmondanák véleményüket a város életéről, jövőjéről, hogy közös döntést hozhassanak. A 2020-ig tartó uniós ciklusban is az a cél, hogy Hódmezővásárhely éljen a lehetőségeivel. Fontos, hogy minél több pályázati forrás érkezzen a városba, megújulhassanak közterek, utcák, uniós színvonalúvá váljanak az intézmények, és minél több munkahelyet tudjanak teremteni - emelte ki.
A következő hetekben a vásárhelyiek különböző formában mondhatják el a véleményüket a Vásárhely 2020 konzultációsorozat keretében. Május 11-étől június 5-éig kérdezőbiztosok segítségével mind a 19 500 háztartásba eljuttatják a konzultáció tizenöt kérdését.
---Nyitrai Zsolt bejelentette: hamarosan a választópolgárok postaládáiba eljuttatják az elmúlt év eredményeiről szóló beszámolóját, amelynek hátoldalán a választókörzet polgárai javaslatot tehetnek arra, hogy szerintük milyen helyi beruházásokra lenne szükség a 2014-2020-as fejlesztési ciklusban. A döntéseknél mindenképpen figyelembe veszik ezeket a javaslatokat.
A honatya a sajtó képviselőinek be is mutatta a helyi fejlesztési konzultáció kérdőívét. Ezt a választópolgárok visszaküldhetik postán, vagy bedobhatják az Egri Polgárok Házában elhelyezett gyűjtőládába. Mód van arra is, hogy az interneten töltsék ki, illetve küldjék el a kérdőívet a nyitraizsolt.hu címen.

L.C.M-Az egyszerű LEPAPÍROZÁSI PÉNZSZERZŐ AKCIÓ A MUTYIK RÉSZÉRE--mennyibe kerül(amit a számlák elbírnak)

-------------------------------------
BEvándorlás
----Ha nem szabályozzuk a bevándorlást, hanem „kollégiumi házibulit hirdetünk”, mindenki akkor jön, amikor akar és addig marad, „amíg a kakas kukorékolni kezd”, nincs esélye a polgári berendezkedésnek – mondta Orbán. Szerinte ma még ugyan átszaladnak rajtunk a menekültek, a németeket és az osztrákokat sem érdemes „élhetetlen baleknak” tekinteni – ha ők megakadályozzák a bevándorlást, a menekültek nálunk maradnak, veszélybe sodorják a megélhetésünket, munkahelyeinket.
.L.C.M-Javasolni kell az EU-nak egy Magyarországot elkerülő autópálya létrehozását.

-----------------
Orbán-Simicska háború,amennyiben Vidának mennie kell--minden fideszesnek VAGYONOSODÁSI VIZSGÁLAT
---Szijjártó Péter ellen vagyonosodási vizsgálatot indított a NAV
.L.C.M- az L.C.M-nél nem kellene,mert csak az lehetne képviselő aki az összes jövedelmét közszemlére teszi(havonta),a parlament honlapján.
---------------
Így nyilatkozott Lázár Habony Árpádról
-----Az adóhatóság vizsgálja Habony Árpád anyagi helyzetét - tudta meg a Népszabadság. Az ügyben Lázár János is nyilatkozott.
L.C.M-Vityafannyárpi--a bűvös hármas--Így lettem bejáratos a parlamentbe.

------------------
Die Zeit: Így megy pocsékba Magyarország
---Ezek a lehetőségek a világos beszéddel kezdődnek és nem érnek véget a Fidesz kizárásával az Európai Néppártból, és akár "egy olyan kérdőívet is lehetne osztogatni, amelyen az áll, hogy egyetért-e azzal, hogy semmi keresnivalója az EU-ban egy kormányfőnek, aki megtiporja az európai értékeket?" – áll a Die Zeit kommentárjában.
L.C.M-Mit szólnának a németek az L.C.M. prográmjában található MEGERŐSÍTŐ NÉPSZAVAZÁS AZ EU-BAN MARADÁSRÓL(ingyenes népszavazás)
-----------
Devizahiteles vagyok, és senki sem mentett meg
---Mivel a "mentőcsomag", "banki elszámoltatás", "devizahiteles mentőöv" és egyéb kifejezések hallatán sokan azt gondolhatták, hogy most végre nagyjából megszabadulhatnak a törlesztéstől, sokaknak nagyon fájhat szembesülni azzal, hogy a forintosított devizahitelekkel sincsenek sokkal könnyebb helyzetben. Vagy akár egyáltalán nincsenek könnyebb helyzetben.
L.C.M- 2010-ben az L.C.M Orbán és az NGM asztalára tette a megoldást--A választók mást akartak--megkapták.

--------------------------
Közmunka program
----Orbánék terve: negyedmilliónál is több közmunkás lehet havonta
L.C.M-Nálunk nincs munkanélküliség 0% munkanélküliség 3 hónap alatt,és közmunka sincs--csak EGYSZERŰSITETT FOGLALKOZTATÁS
----------------------------
Eladták Hévíz legmenőbb szállodáját
-------A 232 szobás szálloda vásárlója az AEG Ingatlanhasznosító Zrt. (AEG Zrt.), míg üzemeltetését továbbra is az Accent Hotel Management végzi. A szálloda tőkeerős, új tulajdonosa hosszútávra tervez. Átveszi és folytatja a hotelben elkezdett beruházásokat, melyek során többek között a wellness részleget követően megújulnak az épület homlokzatát díszítő erkélyek, valamint a szálloda teljes szőnyegezése, de a jövőben további fejlesztéseket is tervez még az új tulajdonos az ötcsillagos szállodában.
L.C.M- Az a rész eddig is mini Oroszország a köztudatban.
----------------------------
VÉGLEG VÉGE A BUDAPESTI GUMIGYÁRTÁSNAK
---------- Továbbiakban a Michelin-csoport más európai gyáraiban készítik, Romániában, valamint Német- és Lengyelországban.
L.C.M-Kell megint munka Orbán osztálytársának,majd meglátjuk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr447441096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása