HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2016.04.06. 20:16 program készítő

Már Karácsony sem az igazi,plagizálják az L.C.M megoldását.

Már Karácsony sem az igazi,plagizálják az L.C.M megoldását.

Nyílt levelet küldött a demokratikus ellenzék pártjainak a PM társelnöke. Karácsony Gergely szerint az Orbán-rendszer leépülése elindult, a rezsim megdönthető, demokratikusan, választásokon.
A megoldás az előválasztás

Az előválasztás mellett érvel Karácsony Gergely, Zugló PM-es polgármestere és a párt társelnöke, aki szerint már a június 5-i dunaújvárosi időközi választásnál is előválasztással kellene dönteni az ellenzék közös jelöltjéről.
Nyílt levelet írt a demokratikus ellenzék pártjainak Karácsony Gergely, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke és Zugló polgármestere.
Karácsony a levélben úgy vélte, elindult az Orbán-rendszer leépülése, a rezsim megdönthető demokratikus úton, választások által, ugyanis az időközi választások eredményei jól mutatják, hogy a Fidesz hatalma repedezik, ugyanakkor olyan választási rendszert hoztak létre, amelyben a demokratikus erőknek csak akkor van esélyük a Fidesz legyőzésére, ha egységesen tudnak fellépni és nagyszámú új szavazóval tudják bővíteni a táborukat.
Karácsony szerint ez nem lehetetlen, csak meg kell mind a 106 körzetben a legjobb, legversenyképesebb jelölteket, "azt a 106 igaz embert, akinek a legnagyobb esélye van arra, hogy legyőzze Orbán helyi hűbéresét", illetve a meglévőnél nagyobb támogatói kört kell mozgósítani mellettük. "Ehhez fel kell ráznunk az embereket, vissza kell adnunk a hitüket abban, hogy ez a korrupt rezsim igenis megdönthető" - írta.
A politikus szerint hit, erő, bátorság, kitartás, lendület és kreativitás kell mindehhez, képesség az újításra, a rossz beidegződések hátrahagyására, a kudarcot vallott módszerek lecserélésére. A dunaújvárosi időközi választás példájával élve Karácsony megállapítja, hogy a korábban együtt induló pártok sem képesek megegyezni a jelölt személyéről, inkább a másik kigolyózását választják.
"Ez tragikus" - írja Karácsony, aki szerint az a 2014-ben alkalmazott megoldás, hogy a pártelitek leülnek egy tárgyalóteremben, és az embereket kizárva kicentizik, melyik párt jelöltje hol indulhat egyenlő a biztos vereséggel.
Karácsony szerint ezért a megoldás az előválasztás, amely lehetővé teszi, hogy egy igazságos, demokratikus versenyben kerüljön kiválasztásra a legesélyesebb jelölt alkudozás, háttérben való pacsizás nélkül, így nyíltan és átláthatóan történne, a választópolgárok széles rétegeinek részvételével. "Nincs még egy olyan eszköz, még egy olyan intézmény, amely lehetővé teszi a demokratikus versenyt, miközben bevonja, felrázza, érdekeltté teszi és mobilizálja az ellenzéki szavazókat. Erre az összetett kihívásra egyetlenegy megoldás van: az előválasztás" - érvel Karácsony, aki azt javasolja, hogy már a dunaújvárosi időközi választás előtt is előválasztással döntsék el, hogy ki legyen a demokratikus ellenzék jelöltje.
http://hvg.hu/itthon/20160406_Karacsony_Gergely_nyilt_level_elovalasztas?s=hk

L.C.M 2013-as megoldása: Ezt biztosan nem fogják plagizálni.

2018-as SZAVAZÁS MEGNYERÉSE (részletek a belépési nyilatkozatban)

1)-200 FÜGGETLEN KÉPVISELŐ (L.C.M név alatt)
Képviselőink nem az L.C.M-nek,hanem a választóknak tartoznak felelősséggel,


2-Nem lehet képviselőnk jelenlegi párttag,adócsaló stb

3-L.C.M képviselő nem lehet miniszterelnök,miniszter
(a 200 képviselő a választási kampányban jelöli meg a közös köztiszteletben állő miniszterelnököt,a képviselők közös döntése alapján)
Lehet pl Viktorka jelölt nálunk--NEM : mert :Ügynökmúlttal kizárt,párttagságival kizárt,nemzetbiztonsági kockázattal kizárt

A 2018-as Választások megnyerése egyszerű,és örökre eltúntheti a politikai pártokat.

00-PÁRTOK CIVIL SZERVEZETTÉ MINŐSÍTÉSE

1-Egyszer és mindenkorra megszűntetjük a pártok állami támogatását.
a)választási rendszerből töröljük a LISTÁS SZAVAZÁST,csak megválasztott képviselők lehetnek.

2.-Vissza adjuk a nem APU (adófizetők pénzére utazók) PÁRTOKRA szavazóknak a lehetőséget,hogy Független KÉPVISELŐKRE
tudjanak szavazni.

5)A pártokon megspórolt 10 milliárdokat a dolgozók fizetésemelésére fordítjuk

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr198574550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása