HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2016.04.25. 17:18 program készítő

A közvéleménybutítók szerint van még esélye az LCM-nek a kétharmadra

osszesites-2016-aprilis-1.jpg

Van még esélyünk a kétharmadra,a butítók nem az L.C.M-re kérdeznek rá!

1-200 független képviselő L.C.M név alatti indulása

(Csak kétharmad esetén tudjuk megszüntetni a listás szavazást,a pártokat civil szervezetté visszaminősíteni,az állami pénzeket megvonni a pártoktól,visszavenni a pártoknak adott állami vagyont,büntethetővé tenni a korrupt politikus celebeket,közzétenni az ügynöklistát.,visszaadni az országházat az állampolgároknak,szakértő kormányt alakítani,az országgyűlési képviselőket a szavazók érdekében dolgoztatni)

1-Eltöröljük az alaptörvényből a pártokat és a listás szavazást(visszaadjuk a szavazók jogát a KÉPVISELŐ választásra,akinek munkája a szavazók érdekeire vonatkozik--nem a pártérdekekre.

2-Civil szervezetté minősítjük a pártokat,az összes állami vagyont visszavesszük.

3-Büntethetővé tesszük a korrupt politikus celebeket.

4-Közzétesszük az ügynöklistát.

5.Az Országházat visszaadjuk az állampolgároknak(képviselőház építése az ország közepén,ahol személyesen is felkereshetik a saját választott képviselőjüket)

6-Szakértő,tisztességes független kormányt alakítunk,akik nem a megválasztott képviselőkből áll(a 200 független képviselő közös megegyezése alapján,még a kampány elején megnevezett kormánytagok)

7-2018 az utolsó papír alapú szavazás,bevezetjük az INGYENES NÉPSZAVAZÁST,és az Ügyfélkapun keresztüli országgyűlési szavazást.

8-A 2014-es javaslatunk alapján betartjuk az 50.000 ft azonnali béremelést(Egyedüli pártként közzétéve,kiszámolva a költségvetési javaslat--nem ötletelés és nem a fideszesek után menve.A bizonyítékaink alapján az L.C.M tervéből éppen a fidesz lopott 2010-ben.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr158662552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása