HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2016.06.02. 15:21 program készítő

Nincs közünk a Lehet Más a Pártelnök csoport elnökének lemondásához.

Érdemes mostanában időnként rágörgetni a Kossuth Rádió műsoraira, ahol az unalmas közéleti híreket manapság hardcore sci-fi tartalmakkal teszik izgalmassá. A döglesztő nyáreleji hőségben az Ütköző délben című műsor rázhatta fel az érdeklődő hallgatók hangulatát. Az adás központi témája természetesen Schiffer András lemondása volt, a szaggatott mondatokban beszélő riporternő két igazi nagyágyúval, Nagy Attila Tiborral a Méltányosság Politikaelemző Központtól, és Fodor Csabával, a Nézőpont Intézettől boncolgatta a kivonulás okait.

KÉT IGAZI NAGYÁGYÚ:ugyan már a CELEB POLITIKUSOK mint a retekklubbos ValóVilágban a parlamenti csoportok vezetőiről beszélgetnek ennyi.Politikához semmi közük nincs,egyszerű termékbemutatós fizetett ügynökök.

1-Nincs köze az L.C.M-nek a pártelnök lemondásához,maximum ennyi:

L.C.M.-Állami támogatás nélküli Civil szervezetté minősítenénk vissza a PÁRTOKAT(adófizetők pénzére utazó csoportokat),jogilag annyit jelent a pártelnök saját vagyonával felel az általa felügyelt csoport gazdálkodásáért.

példa:A polgármestert börtönbüntetésre lehet ítélni,amennyiben nem tud elszámolni a közvagyonnal.(Tény,hogy a polgármesterek általában ügyvédek,orvosok,tanárok-akik csak elméletben köztiszteletben,amikor pár száz szavazattal  megnyerik a választást,azonnal maguk felé mozog a kezük.

2-Saros Gyurikának a lemondáshoz nem lehet sok köze-az L.C.M KITILTANÁ Magyarországból ezt a menekültet is,komoly szerepe van az Adófizetők Pénzére Utazó csoportok létrehozásában,Régi BESÚGÓK,ÜGYNÖKÖK taníttatásában.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr628770744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása