HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2017.01.01. 13:37 program készítő

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK

Boldog Új Évet Kívánunk minden Magyarországon lakó,dolgozó,becsületesen adózó polgárnak.

Sok szerencsét kívánunk a külföldre távozó munkásoknak,kívánjuk amennyiben hazajönnek az ünnepekre a nagymama spájzát ne rabolják ki,mert a mamának a nyugdíjból hazánkban kell megélnie.

Sikerekben gazdag új évet a politikus bűnözőknek,ebben az évben még ne kelljen börtönbe vonulniuk,elég lesz 2018-ban.

A szavazóknak becsületes képviselőket kívánunk,reméljük lesz még olyan hiteles emberke aki bevallja NEM ÁLL A HELYZET MAGASLATÁN.

A valamilyen születési néven született Viktorunknak is kívánjuk,amennyiben a várba költözik vigyázzon betemették-e a régi szdsz irodában feltárt vészkijáratot,amin meg lehetett közelíteni a kolostorba vonulását.

Az EU-nak nevezett seggfejeknek kívánjuk ne az L.C.M. nyerje a 2018-as választásokat,mert akkor az első INGYENES NÉPSZAVAZÁS(ügyfélkapun keresztül) az EU MEGERŐSÍTŐ NÉPSZAVAZÁS LESZ.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr1012088013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása