HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2015.04.20. 19:50 program készítő

Legyen Ön is milliomos--újratöltve

"Nyeső" Úr bemutatja az új modellt.

1-Válasz ki egy működő politikai pártot.!(Ne törődj vele kik vannak a pártban,a milliókért hazudnod kell,akkor meg nem mindegy?)

2-Még az elején lépj be,nem árt ha előtte újságíró vagy médiaszereplő voltál(valóvilág,barátok közt,stb),így a piramis tetejének közelében leszel,majd kapsz valamit az Uniós pénzekből--ígérik.

3-Az sem gond amennyiben elvégezted a kommunikáció szakot az ELTE-n(elméletileg párttatlannak kellene lenned,de a pénzért tudnod kell hazudni és vállalni a FŐNÖK szavait mondatba illeszteni)

4-A pártot és a médiát pénzelő alapítvány és a cég biztosítja számodra a közszereplést.

5-Megtanítanak a korrupció lepapírozására is.

----------------------------------------------------------------------------

OSZÁK AZT ÉSZT

Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) szerint nem lehet tovább halogatni a teljes közszférára vonatkozó béremelést.

Az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményükben emlékeztettek arra: Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter múlt csütörtöki sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy 30-50 százalékos béremelést javasol a közigazgatásban dolgozóknak 2016 júliusától. Az ÉSZT azt írta, bizakodva fogadják ezt az ígéretet, de ez nem elég, a kormány sem a köztisztviselők, sem a közalkalmazottak esetében nem késlekedhet az illetmények emelésével.

Hozzátették, hogy a közszférában már hét éve nem történt béremelés, és miközben a közszféra dolgozói között aggasztó méreteket ölt a dolgozói szegénység, a kormány még csak nem is ígér 2017 előtt illetményemelést a közalkalmazottaknak. Felhívták a figyelmet arra, hogy a közalkalmazotti bértábla a minimálbér és a bérminimum folyamatos emelésével "összecsúszott", például egy frissen belépő, csak általános iskolát végzett közalkalmazottnál nem vagy csak néhány ezer forinttal keres többet a tíz-tizenöt éve ott dolgozó, középfokú végzettségű munkavállaló.


Az ÉSZT szerint Lázár János jól látja, hogy az államreform sikere a keményen dolgozó köztisztviselőktől függ, akiknek most béremelést ígért, de az ország működőképessége azoktól a közalkalmazottaktól is függ, "akik jelenleg szó szerint éheznek és nyomorognak".

A teljes közszférára vonatkozó béremelést nem lehet tovább halogatni, és meg kell szüntetni azt a megalázó helyzetet, hogy "összecsúszott" az illetménytábla, amit a minimálbér emelése eredményezett - olvasható a szakszervezeti közleményben.

MTI

 

L.C.M:

PERSZE,SZERINTETEK MÁS NEM DOLGOZIK MAGYARORSZÁGON CSAK AZ ÉRTELMISÉG,MI A HELYZET A FIZIKAI DOLGOZÓKKAL AKIK ÉHBÉRÉRT DOLGOZNAK ÉS NINCS LEHETŐSÉGÜK ADÓT CSALNI,MINT AZ ÉRTELMISÉGIEKNEK?

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr827384380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása